Αυλαία για τη Σκοτεινή θάλασσα - Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε στο μεγάλο φινάλε

Γελάνε - κλαίνε στο μεγάλο κανάλι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυλαία για τη Σκοτεινή θάλασσα - Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε στο μεγάλο φινάλε

Μια από τις σειρές που προβάλλει το μεγάλο κανάλι έριξε αυλαία την Τρίτη 10/5 το βράδυ με τις εξελίξεις να είναι πραγματικά καθηλωτικές. Ο λόγος για τη Σκοτεινή θάλασσα, που μπορεί να ξεκίνησε με πολύ καλές εντυπώσεις, κάτι που αποτυπώθηκε και από τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια.

Στο φινάλε όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν περίεργα, αφού είδαμε τη Σμαρώ και την Αντωνία να ανακρίνουν τον Βλάση για να μάθουν ποιος είναι ο Εγγλέζος, ενώ παράλληλα βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον Σάκη, αλλά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τα νούμερα τηλεθέασης για το φινάλε της Σκοτεινής θάλασσας

Σύμφωνα με τα νούμερα και πάλι η σειρά δεν είχε την προβλεπόμενη ακροαματικότητα αφού σημείωσε 7,2 συνολική τηλεθέαση, σε αντίθεση με το Τhe 2night show που έφτασε στο 15,2. Μόνο προς τα τελευταία λεπτά, που τα πράγματα έγιναν πολύ έντονα είδαμε ένα 9,3.

Late Night

  • ANT1: The 2night show 15.2
  • STAR: Έτερος εγώ: Κάθαρσης 7.0
  • MEGA: Σκοτεινή θάλασσα 7.2
  • OPEN: Criminal minds 2.9
  • ALPHA: Killers anonymous 11.4

Σκοτεινή θάλασσα

Τα τέταρτα

7,6
6,6
5,1
7,6
9,3

Το Twitter πήρε «φωτιά» με το φινάλε της σειράς

Μπορεί να μην ήταν από τις σειρές που συγκέντρωνε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης αλλά σίγουρο το τέλος της δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο. To Twitter σίγουρα πάντως είχε πολλά να πει για όλες αυτές τις νέες εκπλήξεις που μας επιφύλασσε το τέλος της σειράς «Σκοτεινή θάλασσα».

Το βράδυ της Τρίτης 11/5 είδαμε ότι η Σμαρώ και η Αντωνία ανέκριναν τον Βλάση για να μάθουν ποιος είναι ο Εγγλέζος. Ο Βλάσης όμως δεν αποκάλυψε τίποτα. Στο μεταξύ, βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον Σάκη. Έγινε η σύλληψη του Σάκη, αλλά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Από την άλλη η Ξένια συγκρούστηκε έντονα με τον Θεμιστοκλή και του ζήτησε να φύγει και να μην τον ξαναδεί ποτέ. Ο Ηρακλής υποψιάστηκε ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Θεμιστοκλής, ενώ ο Χρήστος υποψιάστηκε τον Ηρακλή. Στο φινάλε, οι αποκαλύψεις διαδέχτηκαν η μία την άλλη και η νέμεση ήρθε με αναπάντεχο τρόπο.

Και τότε ήταν που το Twitter πήρε φωτιά.