Elif: H Αρζού δίνει εντολή θανάτου! Σούπερ αποκλειστικό!

Σούπερ αποκλειστικό!

Elif: H Αρζού δίνει εντολή θανάτου! Σούπερ αποκλειστικό!

Ο Κενάν θυμώνει με όλους και όλα όταν μαθαίνει πως η Ελίφ είναι παιδί του, ενώ η Αρζού βάζει να σκοτώσουν το μικρό παιδί! Την ίδια ώρα που η Γκοντζά με τον Νετζντέτ παντρεύονται, παρά τις αντιρρήσεις της Αρζού.


Η Μελέκ μαθαίνει πως η ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο του Κενάν και της Αρζού είναι την επόμενη εβδομάδα και αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Κενάν μόλις χωρίσουν. Από την άλλη, εκείνος πηγαίνει στο εστιατόριο και ενημερώνει τη Φεριντέ πως τα μεγαλύτερα αδέλφια της θα παραμείνουν κρατούμενοι. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νετζντέτ διατάζει τον Ερκούτ να βρει τον Σερντάρ με οποιοδήποτε κόστος. Ο Κενάν πηγαίνει στο εστιατόριο και βλέπει τον Φικρέτ, τον δάσκαλο που είχε βοηθήσει η Μελέκ όταν λιποθύμησε στο μαγαζί της, να της προσφέρει λουλούδια για να την ευχαριστήσει, και θυμώνει. Ο Σελίμ εκφράζει την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά. Η Γκοντζά ετοιμάζεται για τον γάμο της και από την οικογένεια Εμιρόγλου παρευρίσκονται μόνο η Κιράζ και ο Σαντίκ. Βλέπουν τον Ερκούτ και τον αναγνωρίζουν και θεωρούν πως τον έχει προσλάβει η Αρζού. Αλλά νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όταν βλέπουν στον γάμο και τον Βεϊσέλ. Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία του. Η Αρζού σχεδιάζει να δηλητηριάσει την Γκοντζά για να την εμποδίσει να παντρευτεί τον Νετζντέτ. Η Γκοντζά είναι ντυμένη νύφη και περιμένει τον Νετζντέτ να την παραλάβει. Αντί για εκείνον όμως, μπροστά της εμφανίζεται η Αρζού.

Δείτε ακόμη: Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Σάλος με την πρώτη ανάρτηση μετά το ξαφνικό κόψιμο από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

«Τι θέλεις εδώ; Τι θέλεις από εμένα;», ρωτάει η Γκοντζά και η Αρζού της λέει φυσικά: «Ηρθα να σας ευχηθώ κάθε ευτυχία». Η Γκοντζά τη βλέπει με δυσπιστία: «Εκανες τα πάντα για να μη γίνει αυτός ο γάμος και τώρα έρχεσαι να μας ευχηθείς;». Τότε η Αρζού χαμογελάει και της απαντάει: «Εχεις δίκιο, όμως είδα το πόσο αγαπιέστε και έτσι αποφάσισα να κάνουμε ανακωχή... Αλλωστε πλέον θα είμαστε μια οικογένεια! Σου πήρα κι ένα δώρο γάμου» και της δίνει ένα κουτί με κολόνια μέσα. Δεν είναι όμως μια απλή κολόνια, αλλά περιέχει δηλητήριο που ένα ψέκασμα μόνο προκαλεί ασφυξία και θάνατο. Η Γκοντζά κάνει να βάλει, αλλά γνωρίζοντας την Αρζού πετάει το άρωμα και της λέει: «Με περνάς για ηλίθια; Τι σχεδιάζεις πάλι; Αυτός ο γάμος θα γίνει θέλεις δεν θέλεις». Τότε η Αρζού θυμώνει, αρπάζει το άρωμα και προσπαθεί να ψεκάσει την Γκοντζά, αλλά εκείνη βουτάει ένα βάζο και τη χτυπάει στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Νετζντέτ και η Γκοντζά προλαβαίνει να βγει από το δωμάτιο προτού εκείνος δει την αναίσθητη κόρη του... Οταν η Αρζού συνέρχεται, κατεβαίνει από το δωμάτιο αλλά είναι ακόμα ζαλισμένη, ενώ η Γκοντζά και ο Νετζντέτ έχουν παντρευτεί. Η αδίστακτη γυναίκα λιποθυμάει και όταν ανακτά τις αισθήσεις της προσπαθεί να πει στον Νετζντέτ πως η Γκοντζά τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα βάζο. Ωστόσο η Αρζού φεύγει και νιώθει ηττημένη: «Τελειώνω! Σιγά-σιγά τελειώνω».

Η Αρζού βάζει να σκοτώσουν την Ελίφ

Η Αρζού μαθαίνει πως η Ελίφ μένει με τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη με την Αλιγέ: «Εχετε καταλάβει τι φωτιά πάτε να ανάψετε; Δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια ο Κενάν». Στη συνέχεια εμφανίζεται εκείνος και έχοντας ακούσει το όνομα της Ελίφ ρωτάει τι συμβαίνει με το μικρό κορίτσι. Η Αρζού τον αποπροσανατολίζει: «Ρωτούσε η Τουγκτσέ για τη φίλη της καθώς την περιμένει να γυρίσει», ενώ η Αλιγέ συμπληρώνει: «Μένει στους συγγενείς της». Τότε ο Κενάν λέει: «Σκέφτομαι να πάω να τη δω και να γνωρίσω επιτέλους και τη μητέρα της». Η Αρζού σοκάρεται, ενώ η Αλιγέ προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Στη συνέχεια η Αρζού είναι αποφασισμένη να τελειώσει αυτή την ιστορία και έτσι βάζει να απάγουν το κορίτσι από το σχολείο. Η μικρή αντιστέκεται στη γυναίκα που το έχει πάρει, ενώ η Αρζού τη βάζει με το ζόρι στο αυτοκίνητο και κόβει μια τούφα από τα μαλλιά της. Στη συνέχεια η απαγωγέας αφού λέει ψέματα στην Ελίφ πως είναι φίλη της μητέρας της, της δίνει να φάει δηλητηριασμένο κέικ. Την ίδια ώρα άντρας της άγνωστης γυναίκας σκάβει έναν λάκκο στη αυλή. «Το κορίτσι έχει αρχίσει και τρώει από το κέικ, πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα αυτή τη δουλειά! Σε λίγο θα γίνουμε πλούσιοι», του λέει εκείνη. Μετά εκείνη βλέπει πως η Ελίφ έχει φάει το κέικ και τη βάζει να κοιμηθεί. Ωστόσο αργότερα ανακαλύπτει έντρομη πως η μικρή έχει εξαφανιστεί. Ο Μελίχ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο της και η δασκάλα τον ενημερώνει πως την πήρε ήδη η θεία της. Εκείνος γίνεται έξαλλος και της λέει πως η Ελίφ δεν έχει καμία θεία και πως το να δώσουν το κορίτσι σε μια άγνωστη είναι ανεπίτρεπτο. Ο Μελίχ τηλεφωνεί στη Μελέκ και την ενημερώνει και μετά όλοι μαζί καταγγέλλουν την απαγωγή στην αστυνομία.

Δείτε ακόμη: Alpha: Το βέτο που άσκησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς για επιτυχημένη σειρά!


Η μεγάλη αποκάλυψη και ο θυμός

Η Αλιγιέ υποψιάζεται την Αρζού για την απαγωγή της Ελίφ και έρχεται αντιμέτωπη μαζί της αλλά εκείνη το αρνείται. Ο Νετζντέτ σχεδιάζει να πάει με την Γκοντζά ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι και εκείνη είναι κατενθουσιασμένη. Ο Σελίμ δηλώνει συνεχώς τον έρωτά του για τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ είναι συντετριμμένη, πηγαίνει στο κτήμα και κατηγορεί την Αρζού για την εξαφάνιση της Ελίφ: «Εσύ πήρες την κόρη μου! Λέγε πού την έχεις», αλλά η Αρζού το αρνείται: «Εχεις τρελαθεί; Δεν έχω ιδέα πού είναι το παιδί σου». Στο μεταξύ, η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα από κάποιον άγνωστο, λέγοντας πως η Ελίφ είναι καλά. Ωστόσο η Αρζού πιστεύει πως η Ελίφ είναι νεκρή και ενημερώνει τον Νετζντέτ. Η Ελίφ βρίσκεται στα χέρια του Σερντάρ που έχει παρακολουθήσει την Αρζού και έτσι κατάφερε να σώσει το παιδί. Εκείνη του λέει πως η άγνωστη γυναίκα προσπάθησε να τη σκοτώσει, αφού έβαλε δηλητήριο στο κέικ, αλλά δεν το έφαγε. Στη συνέχεια συναντάει την Γκοντζά και εκείνη του δίνει το γράμμα που είχε αφήσει η Ιπέκ στον Κενάν και δεν πρόλαβε να διαβάσει. «Αν θέλεις να πάρεις την κόρη σου, τότε δώσε στον Κενάν την πραγματική του κόρη», του επισημαίνει εκείνη. Ο Βεϊσέλ ζητάει από την Γκοντζά να του δώσει τη διεύθυνση του Σερντάρ, ενώ ο Νετζντέτ σχεδιάζει να δώσει αμοιβή σε όποιον τον βρει. Οταν η Γκοντζά λέει στον Βεϊσέλ πως δεν ξέρει πού είναι ο Σερντάρ, εκείνος της λέει πως την είδε να τον βοηθάει να το σκάσει. Ο Κενάν λαμβάνει το μισό γράμμα και ένα μήνυμα στο κινητό που του λέει πως αν θέλει να διαβάσει τη συνέχεια να πάει σ’ ένα σημείο συνάντησης που του υποδεικνύει ο Σερντάρ. Ομως και η Μελέκ παίρνει μήνυμα που της υποδεικνύει το ίδιο μέρος συνάντησης για να πάρει την Ελίφ πίσω. Ο Κενάν φτάνει εκεί και βρίσκει το γράμμα που αναφέρει: «Κενάν, για εμένα ήσουν πάντα και αδελφός και πατέρας! Πάντα ήσουν στο πλευρό μου και με στήριζες! Τώρα πια ήρθε η ώρα να κάνω και για εσένα κάτι. Κάτι που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Θα ήθελα να στο αποκάλυπτα πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά δεν μου είχε μείνει άλλη δύναμη. Αδελφέ μου, έχεις ακόμα μια κόρη, την Ελίφ. Η Ελίφ είναι δικό σου παιδί». Ο Κενάν παθαίνει σοκ και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Μελέκ, αλλά και το μικρό παιδί που τρέχει στην αγκαλιά της και τη φωνάζει «μαμά». Οταν φτάνουν εκεί και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ, ο Κενάν συνειδητοποιεί πως όλοι ήξεραν ήδη ότι η Ελίφ είναι κόρη του. «Μου στερήσατε το παιδί μου! Πώς μπορέσατε να κάνετε κάτι τέτοιο; Με τι θράσος με κοιτάτε στα μάτια; Δεν θέλω να σας δω ποτέ ξανά, ούτε να ακούσω τα ψέματά σας», τους κατηγορεί και προσπαθεί να πάρει την Ελίφ και να φύγει αλλά η μικρή δεν θέλει να πάει μαζί του επειδή έβαλε τις φωνές. Η Ελίφ νιώθει μεγάλη έκπληξη που ο Κενάν είναι ο πατέρας της. Η Μελέκ είναι πολύ λυπημένη επειδή ο Κενάν έμαθε με αυτό τον τρόπο πως είναι ο πατέρας της Ελίφ. Αναρωτιέται ποιος είχε απαγάγει την Ελίφ και την πιέζει να της πει, αλλά η μικρή δεν λέει λέξη. Ο Μελίχ συμβουλεύει την αδελφή του να μην πιέσει άλλο το παιδί.

Δείτε ακόμη: Φοβερές αποκαλύψεις του Φοίβου για την Καίτη Γαρμπή! (Βίντεο)


Η Ελίφ και επίσημα Εμιρόγλου

Ο Σελίμ νιώθει άσχημα για τον αδελφό του και προσπαθεί να του μιλήσει: «Εχεις δίκιο σε όλα, ήθελα από την αρχή να σου το πω, αλλά άκου πρώτα τι έχει γίνει! Μη θυμώνεις με τη Μελέκ». Ο Κενάν του απαντάει: «Μη μου μιλήσεις ξανά για εκείνη! Από εσένα δεν το περίμενα ποτέ αυτό». Η Αλιγέ μαθαίνει από τη Μελέκ πως ο Κενάν ξέρει την αλήθεια για την Ελίφ και της λέει πως δεν πρέπει να ανησυχεί και πως θα του εξηγήσουν την αλήθεια. Οταν η Μελέκ ρωτάει την Ελίφ ποιος την είχε απαγάγει, το κοριτσάκι φοβάται και η μητέρα της την ηρεμεί. Τότε η μικρή του λέει πως ο Σερντάρ ήταν εκείνος που την έσωσε από τους κακούς ανθρώπους. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο εστιατόριο και ενημερώνει τον Μουράτ και τη Φεριντέ για όσα συνέβησαν και εκείνοι ξαφνιάζονται. Ο Σελίμ νιώθει πολύ άσχημα επειδή ο Κενάν έχασε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και η Ζεϊνέπ προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Στο δείπνο ο Κενάν ανακοινώνει πως η Ελίφ θα επιστρέψει στο κτήμα με τη νέα της ταυτότητα και θα ζει πια σαν μέλος της οικογένειας. Η Αρζού παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει πως η Ελίφ είναι ζωντανή και ο Κενάν ξέρει πως είναι κόρη του. Ο Κενάν επικοινωνεί με τη Μελέκ και της ζητάει να έρθει να μείνει στο κτήμα η Ελίφ και η Μελέκ του λέει πως θα τη φέρει εκείνη την επόμενη μέρα. Ομως η Ελίφ ικετεύει τη μαμά της να μην τη στείλει στο κτήμα και η Μελέκ της λέει πως ο πατέρας της την αγαπάει πολύ. Η Αλιγέ λέει στον Κενάν πως ο Νετζντέτ απείλησε να σκοτώσει την Ελίφ και γι’ αυτό τον λόγο δεν του είπαν την αλήθεια. Ο Κενάν θυμώνει ακόμα περισσότερο επειδή δεν του έδωσαν την ευκαιρία να προστατέψει την κόρη του. Η Αρζού δεν θα επιτρέψει ποτέ στην Ελίφ να μπει στο κτήμα σαν Εμιρόγλου!