Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί του καλεσμένοι!

Όσα θα δούμε απόψε!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί του καλεσμένοι!

Ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show;

Τι θα δούμε απόψε; Διαβάστε παρακάτω...

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Σωτήρη Καλυβάτση και συζητούν με χιούμορ τις μεγαλύτερες αλήθειες τους. Ο αγαπημένος ηθοποιός κάνει την αυτοκριτική του και αποκαλύπτει αν νιώθει έτοιμος να αποκτήσει ένα παιδί.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιλά για τον χωρισμό της από τον Κώστα Σόμμερ και αποκαλύπτει τι σχέση έχουν σήμερα. Το μοντέλο που ανοίγει τα φτερά της στο εξωτερικό περιγράφει τον σκληρό χώρο του μόντελινκ και μιλά για τις προσωπικές της ανασφάλειες.

Η Μαριάννα Παινέση, το πανέμορφο μοντέλο που αναδείχτηκε μέσα από το Greece’s Next Top Model, περιγράφει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα παιδικά της χρόνια, μιλά για την καταγωγή της από την Τανζανία και εξηγεί πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Η νέα πόρτα που ανοίγει στην ζωή τους!

Αποκλειστικές και πολύ ευχάριστες πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου! Μια νέα πόρτα ανοίγει στην ζωή τους!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω την ευτυχία που ζει το ζευγάρι της τελευταίες ώρες και δεν το γνωρίζει ακόμα κανείς! Διαβάστε παρακάτω...

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου για να μην σας κρατάω σε αγωνία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που έρχεται θα απογειωθεί επαγγελματικά και η σύντροφός του δεν μπορούσε να μην χαίρεται με την χαρά του!

Για την ακρίβεια, το κανάλι του ΑΝΤ1 όχι μόνο θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον παρουσιαστή αλλά του έκανε και πρόταση να αναλάβει ακόμα ένα project, καινούργιο, που θα τρέξει στο κανάλι!

Θα είναι τηλεπαιχνίδι και οι ιθύνοντες πιστεύουν πως ταιριάζει πολύ στο ύφος του Γρηγόρη και είναι ο ιδανικός για να το αναλάβει!

Η Νάνσυ Αντωνίου, δε, θα συνεχίσει την εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο μαζί με τον παρουσιαστή για ακόμα μια χρονιά!

Με λίγα λόγια, τα επαγγελματικά και των δυο φαίνεται πως έχουν μπει σε μια τάξη και είναι όλα κανονισμένα για την επόμενη σεζόν! Άρα το μόνο που μένει είναι να βάλουν μπρος για... τον γάμο!