Πλάνα από το τελευταίο επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου! (Βίντεο)

Πέφτει αύριο η αυλαία!

Πλάνα από το τελευταίο επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου! (Βίντεο)

Το Έλα στη Θέση μου ρίχνει αυλαία και είδαμε πλάνα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του AlphaTV!

H εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στα γυρίσματα, όπου θα δούμε το γλέντι του γάμου!

Η περίληψη του τελευταίου επεισοδίου

Η μέρα του γάμου του Αχιλλέα και της Ρενάτας επιτέλους έφτασε. Αλλά δε θα είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα! Η Σύλβια έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της κουμπάρας και τους ετοιμάζει πολλά καψόνια.

Ο Γιαν εμφανίζεται για να… τους κλέψει την Ισμήνη. Η Αιμιλία «παγιδεύεται» στην Κύπρο με τον Αντρέα. Ο Θοδωρής τους κάνει όλους άνω-κάτω με τις ετοιμασίες για το γλέντι, ενώ ο Ζαχαρίας αντιμετωπίζει τις δικές του δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην εκκλησία. Όλα δείχνουν τελικά να παίρνουν τον δρόμο τους, αλλά η Μίκα αποφασίζει να πάρει τον δικό της.

Θα προλάβει ο Βλάσης να την σταματήσει; Θα κάνει κίνηση-ματ η Φαίη λίγο μετά την ήττα της; Ποιοι απρόσκλητοι επισκέπτες θα εμφανιστούν στο τραπέζι του γάμου για να τον αναστατώσουν; Τέλος καλό, όλα καλά; Ή μήπως είναι ώρα να δούμε αν υπάρχει αυτό που λένε… «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»!

Δείτε τα πλάνα

Έλα στη θέση μου: Οι σημερινές (27/6) καθοριστικές εξελίξεις! Η Φαίη πέφτει στην παγίδα του Αντρέα!

Καθοριστικές οι σημερινές (27/6) εξελίξεις στη σειρά του AlphaTV «Έλα στη θέση μου»! Η Φαίη πέφτει στην παγίδα του Αντρέα!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε!

Πέμπτη 27 Ιουνίου – Επεισόδιο 186

Η Φαίη πέφτει στην παγίδα του Αντρέα υπογράφοντας το πλαστό σύμφωνο.

Ο Μίμης λέει στον Βλάση την αλήθεια για την Μίκα, την ώρα που η Μίκα τον καθησυχάζει πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους.

Η Αιμιλία ετοιμάζεται να πάει στην Κύπρο με τον Αντρέα και η Ισμήνη να φύγει για Ανόβερο. Την ώρα που ο Αχιλλέας και ο Βλάσης πίνουν στην ευτυχία τους, η Φαίη μαθαίνει την αλήθεια για το σύμφωνο.

Τι θα κάνει όταν οι φαρμακοβιομήχανοι ακυρώσουν τη συνεργασία μαζί της;