Elif: "Βόμβα" οι εξελίξεις (2/3) - Ξεκινά ο πλειστηριασμός για το σπίτι των Εμίρογλου!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif:

Οι εξελίξεις αναμένεται να πέσουν σαν "βόμβα" και σήμερα (2/3) στην ξένη σειρά "Elif". Ο πλειστηριασμός ξεκινάει και ο Γιουσούφ προσπαθεί να αγοράσει το σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου αλλά είναι δύσκολο γιατί οι άλλοι υποψήφιοι αγοραστές δίνουν συνεχώς υψηλότερες προσφορές.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα στο Star

Δευτέρα 2/3 - Επεισόδιο 533

Το σπίτι των Εμίρογλου βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον λογιστή της, ο οποίος την ενημερώνει πως τα χρήματά της χάθηκαν. Η Αρζού σοκάρεται και εκείνη τη στιγμή την επισκέπτεται ο Ουμίτ λέγοντας της πως σίγουρα χρειάζεται χρήματα. Η Αρζού καταλαβαίνει πως πίσω από την ξαφνική χρεοκοπία της κρύβεται ο Ουμίτ.

Ο Ουμίτ της λέει πως αν θέλει πίσω τα χρήματά της θα πρέπει να του φέρεται καλά. Η Ζεϊνέπ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στην Πελίν και τον Σελίμ και νιώθει ντροπή επειδή είχε παρεξηγήσει τη σχέση τους. Ο πλειστηριασμός ξεκινάει και ο Γιουσούφ προσπαθεί να αγοράσει το σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου αλλά είναι δύσκολο γιατί οι άλλοι υποψήφιοι αγοραστές δίνουν συνεχώς υψηλότερες προσφορές. Ο Γιουσούφ καταφέρνει τελικά να κάνει την υψηλότερη προσφορά και τη στιγμή που είναι έτοιμος να υπογράψει τα χαρτιά μπαίνει στην αίθουσα η Αρζού και διπλασιάζει το ποσό.

Ο Γιουσούφ λέει στην Αρζού πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει εκείνον πρώτα αν θελήσει να κάνει κακό στην οικογένεια Εμίρογλου. Η Αρζού ανακοινώνει στην Ασουμάν και την Γκόντζα πως μετακομίζουν στο κτήμα των Εμίρογλου, που θα λέγεται πια Καραπινάρ. Η Ζεϊνέπ μιλάει με τον Σελίμ και βάζει τα πράγματα σε τάξη. Η Αλιγιέ νιώθει απαίσια εξαιτίας της πώλησης του σπιτιού.. Μην χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την Elif. Το τέλος της σειράς σε φωτογραφίες!

Εξελίξεις "βόμβα" και στο επόμενο επεισόδιο (3/3) της σειράς "Elif" - Χαμός μετά τον πλειστηριασμό!

Τρίτη 3/3 - Επεισόδιο 534

Η Ζεϊνέπ υπόσχεται στον Σελίμ να είναι πάντα μαζί του όπου και να πάει. Η Αρζού θυμάται τις παλιές μέρες που ζούσε και αυτή με την Τουγτσέ στο κτήμα. Τώρα θα είναι πάλι η κυρία του σπιτιού. Η Γκόντζα και η Ασουμάν μιλάνε για το νέο τους σπίτι. Η Γκόντζα κάνει διάφορες ερωτήσεις για το μέρος αλλά η Ασουμάν δεν της λέει τίποτα για το παρελθόν της εκεί.

Ο Σελίμ βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη και ξυπνάει αναστατωμένος. Η Ζεϊνέπ του υπόσχεται να είναι πάντα δίπλα του. Ο δικηγόρος της Αρζού τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως ο νέος ιδιοκτήτης του κτήματος θέλει να συναντήσει το απόγευμα όλη την οικογένεια. Η Αρζού. Η Αρζού ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη στην οικογένεια Εμίρογλου. Η Αλιγιέ σκέφτεται πως ίσως ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να νοικιάσει το σπίτι και να μπορέσουν με αυτό τον τρόπο να μείνουν.

Η Ελίφ και η Ιντζί ακούν τη συζήτηση και η Ελίφ ρωτάει τη Μελέκ αν θα μετακομίσουν. Η οικογένεια απολαμβάνει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαράς παρακολουθώντας την παιδική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελίφ. Όταν επιστρέφουν σπίτι η Αρζού είναι αυτή που τους καλωσορίζει. Στην αρχή η οικογένεια δεν την πιστεύει αλλά η Αρζού τους δείχνει τα έγγραφα πως είναι η νέα ιδιοκτήτρια του κτήματος. Όλη η οικογένεια είναι σοκαρισμένη…