Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε τρέιλερ "φωτιά" για το νέο επεισόδιο (18/5)

Δείτε το πρώτοι εδώ!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε τρέιλερ

Χαμός θα γίνει στην αγαπημένη σειρά του ANT1, με το τρέιλερ "φωτιά" να κυκλοφορεί τώρα για το νέο επεισόδιο που θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες. Η σειρά επιστρέφει στην μικρή οθόνη και σας έχουμε όλες τις εξελίξεις.

Οι Άγριες Μέλισσες είχα διακόψει και αυτές τα γυρίσματα τους λόγω των εξελίξεων που είχαμε με την πανδημία. Έτσι την Δευτέρα 18 Μαϊου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε επιτέλους το νέο επεισόδιο της σειράς, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Στην επίσημη σελίδα του ANT1 στο Facebook λοιπόν ανέβηκε σήμερα το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο της σειράς και είναι άκρως καυτό. Μάλιστα εμείς σας έχουμε συγκεντρωμένες και όλες τις εξελίξεις που θα έχουμε στα 5 νέα επεισόδια της σειράς, που θα αρχίζουν τα προβάλλονται από την επόμενη εβδομάδα. Πατήστε λοιπόν εδώ για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Και αυτό είναι το τρέιλερ

Σας έχουμε όμως και αποκλειστικό "φωτιά" για τις Άγριες Μέλισσες, που είδαμε τώρα το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο

Κι ενώ ο Λάμπρος παλεύει να βγάλει το διαζύγιό του με τη Θεοδοσία, η Ελένη ζει στιγμές ευτυχίας με τον Θωμά. Ομως, ο Νέστορας μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό για τον Θωμά, ενώ ο Δούκας ζητάει αποδείξεις από τη Μυρσίνη ότι του ήταν πάντα πιστή.

Ο Λάμπρος, μετά την απιστία που βίωσε με τη Θεοδοσία και τον Βασταρδή, αποφασίζει να προχωρήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους. Ομως η Θεοδοσία είναι αποφασισμένη να τον κάνει να υποφέρει: «Δεν θα σου δώσω διαζύγιο, Λάμπρο! Μην κάνεις όνειρα ότι θα σου το κάνω τόσο εύκολο να ζήσεις με την Ελένη». Εκείνος αντιδράει: «Είναι ξεκάθαρο πια ότι δεν με θέλεις! Με φλόμωσες στο ψέμα τόσο καιρό και εσύ έβγαινες με τον εραστή σου και μου ζητάς τα ρέστα κι από πάνω; Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο γάμος μας έχει τελειώσει, δεν το βλέπεις πια; Ασε τους εγωισμούς». «Κάνε μας και το θύμα! Δεν θα σου δώσω διαζύγιο, ξέχασε το», του ξεκαθαρίζει.

Ο Λάμπρος, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της. Κι ενώ οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν την οριστική ρήξη, η Ελένη από την άλλη ζει και πάλι στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του Θωμά! Στο μεταξύ, παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες της Μυρσίνης να πείσει τον Δούκα πως λέει την αλήθεια στο τι συνέβη ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Μιλτιάδη, ο Δούκας δεν δείχνει να την πιστεύει πια:

«Ο Μιλτιάδης δεν θα ξεστόμιζε τέτοιο ψέμα! Μυρσίνη, πρόσεξε καλά, αν μάθω ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν μου ήσουν πιστή θα σε σκοτώσω! Θα δεις έναν Δούκα που δεν έχεις ξαναδεί». Η στάση του από εδώ και στο εξής θα αλλάξει εντελώς απέναντί της αφού θα την υποχρεώνει να κάνουν με το ζόρι έρωτα! Η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αναγκάζεται να δεχτεί τον βιασμό από τον άντρα της, προκειμένου εκείνος να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήτανε πιστή.

Ο Νέστορας προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροί του φόβοι επιβεβαιώνονται. Κι αυτό γιατί στο ένα από τα δύο εμφανίζεται το πρόσωπο του Θωμά. «Ο Θωμάς; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια! Δεν μπορεί να είναι εκείνος που σκότωσε τον Σπύρο μου! Είχα τόσο καιρό μέσα στο σπίτι μου τον δολοφόνο του παιδιού μου; Αποκλείεται, κάποιο λάθος θα έχει γίνει», μονολογεί σοκαρισμένος.

Την ίδια ώρα ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας ζητάει από τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη δολοφονία της γυναίκας του. Ομως ο Δούκας δεν θέλει να λερώσει ξανά με αίμα τα χέρια του και έτσι βάζει να τον Μελέτη να την απάγει!

Η άτυχη γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ο Προύσαλης συλλαμβάνει και ανακρίνει τον Μελέτη, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στο Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του, ενώ η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του, και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλλοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα. Η Πηνελόπη βρίσκεται τυχαία μπροστά σ’ έναν καβγά, ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη και σοκάρεται... Κι ενώ όλοι βοηθούν στη έρευνα για τη Βασούλα, ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί…