Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Οργή για την οικογένεια των Σεβαστών - Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της Τετάρτης 3/6

Όσα θα δούμε σήμερα

Άγριες Μέλισσες: Οργή για την οικογένεια των Σεβαστών - Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της Τετάρτης 3/6
TV24 03.06.2020 14:55
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Συγκλονιστικές είναι εξελίξεις της Τετάρτης 3/6 στην καθημερινά και επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Την οργή τους στην οικογένεια των Σεβαστών θα δείξουν για ακόμη μια φορά οι συγχωριανοί τους.

Μιας και λέμε ωστόσο για τις Άγριες Μέλισσες, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε και αυτό το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την αιματηρή συμπλοκή της Λενιώς με τη Θεοδοσία. Δείτε το εδώ!

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της Τετάρτης 3/6 στο επεισόδιο 100 των Άγριων Μελισσών

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιο του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της. Παράλληλα το χωριό συνεχίζει να αναζητά την Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω. Την ίδια ώρα στο σπίτι των Σεβαστών θα δεχτούν γι’ ακόμα μια φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις Τετάρτης 3/6

Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο, τον άνθρωπο, που θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά- σιγά να τα καταφέρνει… με την καρδιά της Ασημίνας. Το ίδιο βράδυ η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια που τόσο λαχταρούσε θα γίνει ο εφιάλτης της ενώ την ίδια ώρα ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει την Βασούλα απ’ το χωριό όταν… θα πιαστεί στην φάκα απ’ τον Προύσαλη.

Ωστόσο, ο Γιώργος Σουξές έκκανε πιπεράτο spoiler για Ενωμοτάρχη - Ρίζω. Πρόδωσε την συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Youyweekly. Εξηγεί πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει δίαιτα και να χάσει 34 κιλά όταν η ζυγαριά του «χτύπησε κόκκινο» και έδειξε 146, και περιγράφει την επεισοδιακή πρώτη γνωριμία του με την τηλεοπτική του μαμά Αλίκη Αλεξανδράκη, η οποία με μαγικό τρόπο «συνδέθηκε» σε ένα γύρισμα με τη δική του μητέρα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Θωμάς αυτοκτονεί

Share