Ανατροπή στην Elif σήμερα 5/6 - Η Αρζού αφέθηκε ελεύθερη

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ανατροπή στην Elif σήμερα 5/6 - Η Αρζού αφέθηκε ελεύθερη

Ανατροπή στην Elif σήμερα 5/6 καθώς η Αρζού αφέθηκε ελεύθερη. Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star που συγκλονίζει με τον τρίτο της κύκλο τους τηλεθεατές και τους καθηλώνει διαρκώς με την συνταρακτική της συνέχεια.

Ανατροπή στην Elif σήμερα 5/6

Παρασκευή 5/6 - Επεισόδιο 600

Ο Ουμίτ μιλάει με τον δικηγόρο και μαθαίνει πως η Αρζού αφέθηκε ελεύθερη επειδή ο Γιουσούφ απέσυρε τη μήνυση εναντίον της. Η Γκόντζα δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη. Ο Γιουσούφ λέει τα νέα και στην οικογένεια Εμίρογλου και η Αλιγιέ με τον Σελίμ δεν συμφωνούν με αυτό, που έκανε. Ξέρουν τον χαρακτήρα της Αρζού και είναι σίγουροι πως με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσει να τους κάνει πάλι κακό.

Ο Ουμίτ και η Γκόντζα είναι νευρικοί καθώς η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ειδικά η Γκόντζα πιστεύει πως κάτι ετοιμάζει. Ο Ουμίτ της λέει πως δεν τον ενδιαφέρει γιατί έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του μόνος του. Παρόλαυτά είναι περίεργος για ποιο λόγο η Αρζού συμπεριφέρεται έτσι. Σύμφωνα με το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε, η Γκόντζα εξαφανίζεται. Δείτε το εδώ!

Elif εξελίξεις

Η Αρζού του μιλάει ξανά για την εγκυμοσύνη της αλλά ο Ουμίτ δεν την πιστεύει. Η Λεϊλά κάνει πρόβα το φόρεμα, που της ράβει η Μελέκ. Κάνει παράπονα για το φόρεμα και φέρεται άσχημα στη Μελέκ. Ο Ονούρ βλέπει τη Λέϊλά να βγαίνει από το σπίτι του Γιουσούφ και νιώθει ζήλια γιατί ξέρει πως η Λεϊλά ήταν ερωτευμένη μαζί του. Ο Τζεβαχίρ λέει στον Γιουσούφ πως θα τερματίσει τη συνεργασία του με την Αρζού. Όταν μαθαίνει πως αποφυλακίστηκε εξαιτίας του Γιουσούφ ανησυχεί μήπως η Αρζού γνωρίζει ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για τη σύλληψή της. Της τηλεφωνεί για να καταλάβει τις προθέσεις της αλλά η Αρζού δεν τον κατηγορεί για τίποτα. Ο Ονούρ και η Λεϊλά μιλάνε για τον Γιουσούφ.

Ο Ονούρ ζηλεύει τα αισθήματα της Λεϊλά για τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ τους βλέπει να μιλάνε έντονα και η Λεϊλά φεύγει. Ο Ονούρ της ζητάει να γυρίσει πίσω να μιλήσουν αλλά εκείνη δεν τον ακούει. Ο Γιουσούφ πλησιάζει τη Λεϊλά και κάθονται στην παραλία για να μιλήσουν. Η Λεϊλά παραποιεί την αλήθεια και ο Γιουσούφ τη συμβουλεύει να έχει υπομονή. Η Λεϊλά είναι χαρούμενη που περνάει χρόνο με τον Γιουσούφ…

TAGS