Mega - απόφαση για τη νέα σεζόν - Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα

Φέρνει ταραχή στους αντιπάλους του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mega - απόφαση για τη νέα σεζόν - Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα

Πρόγραμμα μεγατόνων έρχεται να προστεθεί στη νέα τηλεοπτικό σεζόν του Mega αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες έχουν πάρει την απόφασή τους ασχέτων που δεν το έχουν ακόμα ανακοινώσει.

Σήμα κατατεθέν της καραντίνας μας υπήρξε η μουσική εκπομπή του Mega «Στο Σπίτι», η οποία φιλοξένησε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Οι τηλεοπτικές συναυλίες του Mega αποδείχθηκαν άκρως επιτυχημένο εγχείρημα καθώς πολλές φορές «ζόρισαν» από άποψη τηλεθέασης μέχρι και το μεγαθήριο Αγγελική Νικολούλη στον ALPHA.

Τα νέα, λοιπόν, είναι ευχάριστα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα», οι συναυλίες του Μεγάλου καναλιού αναμένεται να επιστρέψουν την ερχόμενη σεζόν, παραμένοντας σταθερά στο late night της Παρασκευής.

Μένουμε Σπίτι Mega

Η εκπομπή, βλέπετε, κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να «χτίσει» το δικό της κοινό, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Να σημειωθεί ότι και το δυναμικό κοινό την τίμησε ιδιαιτέρως, πράγμα πολύ σημαντικό από άποψη διαφημιστικών πακέτων.

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως στο κανάλι θα ξεκινήσει και νέο project με την Σμαράγδα Καρύδη! Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις

Αιμορραγεί το Mega - Η «σανίδα» σωτηρίας του

Η επιστροφή του Mega ήταν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον κόσμο των μίντια το 2020. Το μεγάλο κανάλι έφερε μαζί του μία νοσταλγία που έλειψε στη διάρκεια της απουσίας του αλλά και μία θλίψη για τον άδοξο τρόπο με τον οποίο έκλεισε. Έχοντας ολοκληρώσει αξιοπρεπώς την τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση ματ που θα του επιτρέψει να εξαλείψει τον ανταγωνισμό, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Ας μην κοροϊευόμαστε όμως μεταξύ μας. Το φετινό πρόγραμμα του Mega δεν απέδωσε καρπούς. Με εξαίρεση φυσικά την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, η οποία, ειδικά μέσα στην καραντίνα έφερνε μεγάλα νούμερα στο κανάλι. Το δεύτερο δυνατό χαρτί του, ήταν φυσικά οι παλιές, κλασικές σειρές.

Τι κι αν έχουν παίξει τόσα χρόνια σε επαναλήψεις, οι σειρές του Mega είναι σε κάθε περίπτωση ανεκτίμητες. Γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι, τις οποίες σας μεταφέρω εδώ, στο Vanda’s Blog του YouWeekly με κάθε επιφύλαξη, έχω να σας πω, πως οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στα προγράμματα αυτά.

Προσοχή! Μη νομίζετε ότι το Mega θα παίζει και στη νέα τηλεοπτική σεζόν επαναλήψεις. Το κανάλι πρόκειται να ακολουθήσει τη γραμμή του αιώνιου αντιπάλου του ANT1 και να κάνει remake σε ένα παλιό πρόγραμμά του, όπως έκανε κι εκείνος με το Καφέ της Χαράς. Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι σειρά, αλλά ένα show που όχι μόνο καθήλωνε το τηλεοπτικό κοινό, είχε και μεγάλη απήχηση στη νεολαία.

Τα πράγματα δείχνουν να μην είναι καλά ούτε για τα καλοκαιρινά προγράμματα του Mega, αφού πριν καλά προλάβει να ξεκινήσει μία εκπομπή, κόβεται. Δείτε εδώ ποια.

TAGS