MasterChef 5 - trailer 5/2: «Τόσος ιδρώτας ούτε στο πρώτο μου ραντεβού»

Μεγάλος άγχος και απίστευτες ατάκες στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - trailer 5/2: «Τόσος ιδρώτας ούτε στο πρώτο μου ραντεβού»

Μεγάλο είναι το άγχος και στο σημερινό 5/2 επεισόδιο του MasterChef, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από το trailer που προβάλλεται, μέσα από την συχνότητα του STAR.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κάτσουν πίσω από τους πάγκους τους και μέσα στην ώρα που τους έχει δοθεί από τους κριτές θα πρέπει να φτιάξουν το πιο νόστιμο πιάτο που θα τους δώσει την ευκαιρία να περάσουν στην επόμενη φάση.

MasterChef 5 trailer 5/2

Ωστόσο, εκείνοι που θα εντυπωσιάσουν τους κριτές και θα κερδίσουν τα τρία "ναι" θα τους δοθεί η ποδιά που θα τους οδηγήσει κατευθείαν μέσα στο σπίτι του MasterChef.

Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο, θα δούμε επίσης και απίστευτες ατάκες από τους παίκτες, αλλά και από τους 3 σεφ - κριτές του ριάλιτι. Πως τα πάει ωστόσο, σε τηλεθέαση το MasterChef, κατάφερε να περάσει το Survivor ή όχι;

Ακολουθείτε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Αυτά είναι τα Highlights του MasterChef 5

Εκνευρίστηκε ο Κουτσόπουλος με διαγωνιζόμενο - «Συγγνώμη κιόλας που σε ενοχλήσαμε»

Το νέο επεισόδιο του Masterchef 5 μόλις ξεκίνησε με έναν παίκτη να εκνευρίζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η πρώτη τετράδα του σημερινού επεισοδίου εισήλθε στο πλατό και οι διαγωνιζόμενοι είχαν στην διάθεση τους 40 λεπτά να ετοιμάσουν το πιάτο που θα τους έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ή ακόμα καλύτερα για το σπίτι.

Ωστόσο, ένας συγκεκριμένος παίκτης φαίνεται να.. μπήκε με νεύρα στο πλατό τα οποία και ελαφρώς ξέσπασε πάνω στον κριτή του ριάλιτι, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πολλοί φαίνεται να είναι οι παίκτες που τους ενοχλεί όταν μαγειρεύουν να τους μιλάνε οι υπόλοιποι και πόσο μάλλον οι κριτές, όπως για παράδειγμα αυτός ο διαγωνιζόμενος του προηγούμενου επεισοδίου. Το ίδιο ελάττωμα είχε και ο Αλέξανδρος ο οποίος με αυστηρό ύφος δήλωσε στον Κουτσόπουλο πως δεν μπορεί να μιλά όσο ετοιμάζει το πιάτο του, με τον κριτή να εκνευρίζεται όσο να ναι, και με το δικό του εριστικό τρόπο να του ζητά συγγνώμη που τον ενόχλησε.

Ο Αλέξανδρος πήρε την ποδιά και μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι

Το νέο επεισόδιο του Masterchef 5 ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με τον Αλέξανδρο να κερδίζει για σήμερα την πρώτη ποδιά και να μπαίνει κατευθείαν στο παιχνίδι του ριάλιτι.

Ο συγκεκριμένος παίκτης ετοίμασε ένα αγαπημένο και παραδοσιακό φαγητό και συγκεκριμένα γιουβαρλάκια, τα οποία φάνηκε να είναι αρκετά νόστιμα και πετυχημένα.

Παρόλο που ο Αλέκανδρος μπήκε με.. νεύρα και ξέσπασε ελαφρώς πάνω στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο ίδιος κατάφερε να τους κερδίσει τόσο με το χιούμορ του όσο και με τις μαγειρικές του ικανότητες.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας του ανέφερε πως έχει Βαρθαλήτικο αέρα με τον διαγωνιζόμενο να αποκαλύπτει πως στο παρελθόν έχει δουλέψει και συνεργαστεί με τον νικητή του περσινού Masterchef, Σταύρο Βαρθαλίτη.

Η Βίλλυ τους έκαψε με το πιάτο της αλλά κατάφερε και πήρε την ποδιά

Ένα επικό περιστατικό παρακολουθήσαμε στο Masterchef 5 σήμερα με μια διαγωνιζόμενη να βάζει φωτιά στους κριτές με το πιάτο της να είναι υπερβολικά καυτερό, ωστόσο κατάφερε και πήρε την ποδιά.

Η Βίλλυ μπήκε στο πλατό και εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση της. Η ίδια ετοίμασε για τους κριτές τάρτα με αρνάκι, ένα πιάτο αρκετό τολμηρό και πρωτοποριακό.

Οι κριτές φάνηκαν αρχικά να εκπλήσσονται από την επιλογή της, όταν όμως δοκίμασαν το φαγητό έγιναν.. κόκκινοι καθώς βγήκε αρκετά πικάντικο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε, ζήτησε από την παραγωγή να τους φέρει νερά, με τους κριτές όμως να ξεσπούν αμέσως μετά σε γέλια.

Μπορεί να κατακάηκαν, όμως και οι τρεις την έδωσαν την ποδιά και έτσι η Βίλλυ μπήκε κατευθείαν στο σπίτι, μαζί με τον Αλέξανδρο!

Συγκίνησε ο Γιώργος με την ιστορία του - «Η γιαγιά μου είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ»

Μια αρκετά συγκινητική ιστορία μοιράστηκε ένας διαγωνιζόμενος στο MasterChef, ο οποίος αναφέρθηκε στην γιαγιά του, που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Ο Γιώργος επέλεξε να διαγωνιστεί και να ετοιμάσει για τους κριτές μία συνταγή που έκανε η γιαγιά του και την έμαθε από αυτή, με τον ίδιο να δηλώνει πόσο πολύ την αγαπά αλλά και πόσο πολύ συνήθιζε να τον στηρίζει.

Ο διαγωνιζόμενος στο εισαγωγικό βίντεο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η γιαγιά μου έκανε αυτό το πιάτο παραδοσιακά κάθε βράδυ και μεγάλωσα μαζί της. Όταν ήμουν δέκα χρονών οι γονείς μου πήραν διαζύγιο κι εγώ επέλεξα να ζω με την γιαγιά και τον παππού διότι ο μπαμπάς μου δούλευε πολλές ώρες.

Με τη μαμά μου δεν έχω καμία επαφή. Για να βρίσκομαι κοντά στην γιαγιά και τον παππού έχω θυσιάσει προσωπικό χρόνο κι από την δουλειά μου αλλά δεν μετανιώνω καθόλου κι αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο θα το έκανα ξανά με κλειστά μάτια.

Η γιαγιά μου τώρα δεν είναι στην ζωή και μου έλεγε πάντα να μπω στο παιχνίδι. Είναι ο σημαντικότερος λόγος που είμαι εδώ πέρα.»

Τελικά, ο Γιώργος κατάφερε να κερδίσει δύο ναι από τους κριτές να διεκδικήσει την είσοδό του στο σπίτι στη φάση του Bootcamp.