Battle of Couples: Στέφανι και Πάνος το δεύτερο ζευγάρι!

Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους για να γίνουν travel bloggers

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Battle of Couples: Στέφανι και Πάνος το δεύτερο ζευγάρι!

Αφού πρώτα σας αποκαλύψαμε ποιο είναι το πρώτο ζευγάρι του Battle of Couples, πάμε για το δεύτερο!

Η Στέφανι & ο Πάνος από την Κύπρο, ταξιδεύουν την αγάπη τους σε κάθε γωνιά της γης. Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους για να γίνουν travel bloggers και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τα ταξίδια τους στον κόσμο. Είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν σε μία συναυλία και ο έρωτας ήταν ακαριαίος, ενώ η πρόταση γάμου του Πάνου στη Στέφανι δεν άργησε να έρθει, με όλα τα ρομαντικά στοιχεία: ηλιοβασίλεμα σε μία μαγευτική παραλία και τον Πάνο γονατιστό να έχει γράψει με πέτρες στην άμμο, «Με παντρεύεσαι;»

Η Στέφανι κουβαλούσε στο σακίδιο πλάτης το δακτυλίδι του αρραβώνα για ημέρες, χωρίς να ξέρει τίποτα! Το ζευγάρι θέλει με το έπαθλο του Battle of the Couples να κάνουν το γάμο τους στο Μπαλί και να αποκτήσουν ένα σπίτι εκεί!

Το βραχιόλι που θα φοράνε τα ζευγάρια στο Battle of Couples - Η πρώτη φωτογραφία από την αρένα

Τα ζευγάρια που θα μπουν στη βίλα θα φορούν ένα χαρακτηριστικό βραχιόλι με το όνομά τους κι έναν κεραυνό, σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους.

Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και να αποχωρήσει

Το βραχιόλι – σύμβολο της ένωσης κάθε ζευγαριού μπορεί να «κοπεί» στην Τελετή των βραχιολιών – μια τελετή καθοριστική για την πορεία τους στο παιχνίδι.

Battle of Couples πρεμιέρα

Προκλήσεις που θα φέρουν τα ζευγάρια στα όριά τους, δοκιμασίες που θα τεστάρουν τις αντοχές, αλλά και τα θεμέλια της σχέσης τους.

Μία υπερπολυτελής βίλα και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το νέο reality show του Alpha .