MasterChef - Νίκος: «Κάποιοι δεν μου έλεγαν ούτε καλημέρα και ήρθαν να γίνουν φίλοι μου όταν πήρα την κάρτα»

«Κατάλαβα πολλούς χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Νίκος: «Κάποιοι δεν μου έλεγαν ούτε καλημέρα και ήρθαν να γίνουν φίλοι μου όταν πήρα την κάρτα»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Νίκος Σκορδάκης ήταν αυτός που κέρδισε την κάρτα ασυλίας μαζί με το τεστ δημιουργικότητας και αποκάλυψε πως κάποια άτομα μέσα στο σπίτι δεν του έλεγαν ούτε καλημέρα αλλά αποφάσισαν να τον προσεγγίσουν μόλις κέρδισε την κάρτα.

Ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε με τις μαγειρικές του ικανότητες και πήρε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, ρωτήθηκε από τους κριτές αν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας. Εκείνος απάντησε αρνητικά ωστόσο είπε στους κριτές πως τον προσέγγισαν κάποιοι.

Masterchef Νίκος Σκορδάκης

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως αποκαλύφθηκαν πολλοί χαρακτήρες μέσα στο σπίτι μετά από αυτή τη νίκη του και πως θέλει να κρατήσει την κάρτα προκειμένου να ρισκάρει στη συνέχεια του διαγωνισμού.

Μιλώντας στη συνέχεια στις κάμερες, ο Νίκος φάνηκε να είναι σίγουρος για την επιλογή αλλά και για τους συμπαίκτες του οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ήταν ο ευνοημένος από το τεστ δημιουργικότητας.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

MasterChef spoiler: Αλλάζουν ξανά οι ημέρες προβολής

Την Παρασκευή 12/2 ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες του bootcamp στο MasterChef 5 με τους επίδοξους σεφ να διαγωνίζονται για τις τελευταίες ποδιές. Μετά το τέλος του επεισοδίου συμπληρώθηκε η 24αδα των παικτών που θα μπουν στο σπίτι. Το MasterChef 5 από τη Δευτέρα (15/2) αλλάζει και φέτος θα δούμε πολλές ανατροπές.

Το κλίμα πάντως στο σπίτι είναι τεταμένο, μιας και οι παίκτες δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι και τσακώθηκαν!

Ποιες μέρες θα προβάλλεται το MasterChef 5

Η αλλαγή που θα δούμε από αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, είναι οι μέρες μετάδοσης του διαγωνισμού, το οποίο θα παρακολουθούμε πλέον πέντε φορές τη βδομάδα με κανονικά επεισόδια, συν το MasterClass. Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα (15/2) το Masterchef 5 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, ενώ κάθε Κυριακή στις 17:50 θα προβάλλεται το MasterClass.