Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 2/3: Ο Δήμος δέχεται μια εντολή απ’ τον δικηγόρο που θα τον φέρει σε αδιέξοδο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 2/3: Ο Δήμος δέχεται μια εντολή απ’ τον δικηγόρο που θα τον φέρει σε αδιέξοδο
TV24 02.03.2021 11:17
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο του Ήλιου, καθώς ο Δήμος θα δεχτεί μια εντολή απ’ τον δικηγόρο που θα τον φέρει σε αδιέξοδο.

Η Αλίκη δένεται κάθε μέρα και περισσότερο με την Ιωάννα. Δέχεται όλες τις εξηγήσεις της για το παρελθόν, της συγχωρεί την εγκατάλειψή της και βλέποντας την ανέχειά της, θέλει να τη βοηθήσει και οικονομικά.

Αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με την Εύα, την Αλεξάνδρα αλλά και τον Δημήτρη που δεν μπορούν να την πείσουν να είναι λίγο πιο συγκρατημένη κι επιφυλακτική...

Η Λήδα αγωνιά για την απόφαση του νοσοκομείου σχετικά με την απόλυσή της, ενώ ο Άγγελος ζητά τη στήριξη της οικογένειάς του για να σώσει τη θέση του. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει πως ο Μενέλαος δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται.

Ο Φίλιππος και η Διώνη εξακολουθούν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους. Η Λένα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα σε σχέση με την απρόσμενη εγκυμοσύνη της. Ο Δήμος δέχεται μια εντολή απ’ τον Δικηγόρο που θα τον φέρει σε αδιέξοδο. Δείτε εδώ και τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας!

Ήλιος 2/3

Σοκ στον Ήλιο: Η Αλίκη γίνεται στόχος δολοφόνων

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Αλίκη πρόκειται να γίνει στόχος πληρωμένων δολοφόνων εξαιτίας του Δημήτρη.

Ο Μενέλαος δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδιά του και προκειμένου να αναγκάσει τον Δημήτρη να σταματήσει τις έρευνες για το πρόσωπό του και να του προδώσει τον πληροφοριοδότη του, βάζει τους ανθρώπους του να απάγουν την Αλίκη, η οποία ζει ένα αληθινό μυστήριο με την άφιξη της μητέρας της.

Ο Δημήτρης συγκεντρώνει στοιχεία για την υπόθεση του Μενέλαου αλλά ως διά μαγείας χάνονται απρόσμενα και το σχέδιό του παίρνει μια επικίνδυνη τροπή για όλους. Κυρίως για την Αλίκη, η οποία μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Θα τον νιώσει όμως για τα καλά κι αυτό γιατί ο Δημήτρης βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του Μενέλαου. Ωστόσο δεν μπορεί να προβλέψει ότι θα τον εκβιάσει με ό,τι αγαπάει περισσότερο. Πριν συμβούν όλα αυτά, ο Φίλιππος, με την προτροπή του Δημήτρη, προσπαθεί να πείσει τον Μενέλαο να τον βάλει στο παράνομο σκέλος των δραστηριοτήτων του.

Ήλιος δολοφονία Αλίκης

«Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς να με υπολογίζεις ως άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου. Μπορείς να βασιστείς σε μένα», του τονίζει. Ο Μενέλαος, επιφυλακτικός, παρότι δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα, του βάζει έναν όρο. «Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κόψεις κάθε επαγγελματική σχέση με τη Διώνη», του λέει, αγνοώντας την κρυφή ερωτική τους σχέση. Ο Φίλιππος σε αδιέξοδο, καταλαβαίνει πως ο μόνος τρόπος να προστατέψει τη Διώνη είναι ο χωρισμός.

Λίγο αργότερα η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης.

Ο Μενέλαος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να χαλάσει το σχέδιό του. Ετσι απειλεί ευθέως τον Δημήτρη. «Αν δεν σταματήσεις την έρευνα, ο επόμενος στόχος μου θα είναι η Αλίκη», του επισημαίνει και φαίνεται πως δεν αστειεύεται. Θέλοντας να τον αφοπλίσει και να τον απομακρύνει από τις δουλειές του, περνάει στην πράξη και δίνει εντολή να απάγουν την Αλίκη.

Αλίκη Δημήτρης Ήλιος

Οταν η γυναίκα εξαφανίζεται, όλοι αναστατώνονται. Ο Μενέλαος στη συνέχεια την απειλεί. «Αν θέλεις τη ζωή σου και να ξαναδείς τα παιδιά σου πες μου με ποιον συνεργάζεται ο Δημήτρης εναντίον μου», της φωνάζει. Η Αλίκη αρνείται να μιλήσει και τότε ο Μενέλαος ζητάει από τον Δημήτρη να του δώσει το όνομα του πληροφοριοδότη της αστυνομίας, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση της Αλίκης.

«Θα το κάνω. Μόνο μην την πειράξεις γιατί τότε δεν σε σώζει τίποτα», του απαντάει. Την ώρα που ο Δημήτρης είναι έτοιμος να του πει ποιος του δίνει πληροφορίες, η Αλίκη προσπαθεί να το σκάσει…

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας

Ευγενία Δημητροπούλου: Όσα αποκάλυψε για την πρόταση γάμου - «Μου προκαλεί αμηχανία»

Share