The 2night - Ελένη Ουζουνίδου: «Έχω δουλέψει με κακότροπους σκηνοθέτες, ούτε το όνομά τους δεν θέλω να ακούσω»

Η τοποθέτηση της ηθοποιού για το θέμα των ημερών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night - Ελένη Ουζουνίδου: «Έχω δουλέψει με κακότροπους σκηνοθέτες, ούτε το όνομά τους δεν θέλω να ακούσω»

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ελένη Ουζουνίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και μέσα σε όλα αποκάλυψε αν η ίδια έχει δεχθεί κάποιου είδους παρενόχληση.

Η σπουδαία ηθοποιός είπε αρχικά: «Τηλεοπτικά είμαι νέα ηθοποιός, αλλά μου άρεσε πολύ. Επειδή άργησα να μπω στην τηλεόραση μου φαινόταν ότι είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έκανα στο θέατρο».

The 2night Ελένη Ουζουνίδου

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου δήλωσε: «Με έχει επηρεάσει πολύ αυτή η ιστορία. Έχω περάσει δύο φορές δύσκολα, όχι τίποτα τρομερό. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή που κανα – δυο φορές δούλεψα με κακότροπους σκηνοθέτες και δεν ξαναδούλεψα μαζί τους. Τελείωσε. Ούτε το όνομά τους δεν θέλω να ακούσω. Ήμουν τυχερή, δεν βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις κι ούτε έχω εισπράξει βία με όλους τους τρόπους».

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν γνωστό ποιοι ήταν αυτοί που συμπεριφέρονταν άσχημα στο θέατρο απάντησε: «Οι άνθρωποι που γνώριζαν τα πράγματα μάλλον είναι σε στενό φιλικό περιβάλλον. Εάν υπήρχε, δεν θα φθάναμε στο 2021 για να μιλάμε για αυτές τις καταστάσεις. Και όλα αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια που κάνουν καταγγελίες στο ΣΕΗ και πάνε σε δικηγόρους και εισαγγελείς, ίσως να μην τα είχαν ζήσει όλα αυτά. Στο δικό μου άμεσο περιβάλλον δεν είχαν ακουστεί αυτά. Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως». Χθεσινή καλεσμένη στο The 2night show ήταν και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

H Ελένη Ουζουνίδου στο μεταξύ εξαφάνισε 17 κιλά από πάνω της

Η Ελένη Ουζουνίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στο Πρωινό και αποκάλυψε πόσα κιλά κατάφερε να χάσει αλλά και τον τρόπο που το πέτυχε.

Η πρωταγωνίστρια του Παρουσιάστε δήλωσε πως: “Έχω χάσει 17 κιλά. Η γιατρός μου έχει αλλάξει λίγο τον τρόπο σκέψης. Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξεις φιλοσοφία. Δεν έβαζα όρια”.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: