Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif (4/5): Ο Ταρίκ έρχεται σε σύγκρουση με τη Ράνα

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Elif (4/5): Ο Ταρίκ έρχεται σε σύγκρουση με τη Ράνα
TV24 04.05.2021 14:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (4/5) επεισόδιο της ξένης επιτυχημένης σειράς του Star, Elif, μιας και ο Ταρίκ θα ενοχληθεί σημαντικά από μία κίνηση της Ράνα και θα έρθει σε σύγκρουση μαζί της.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην Elif (4/5)

Ο Ταρίκ πηγαίνει στη Ράνα για να μιλήσουν. Η Ράνα όμως δεν ανοίγει την πόρτα. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος με τη συμπεριφορά της και καλεί τη Φιλίζ. Της λέει πως η Ράνα θα παραιτηθεί και της ζητάει να κάνει ό,τι χρειάζεται.

Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ζουλιντέ δεν επιτρέπουν στη Μελέκ να βγει από το σπίτι γιατί φοβούνται πως κινδυνεύει από τον Ταρίκ που επιχειρεί να την σκοτώσει.

Ο Κερέμ ανακοινώνει στη Χουμεϊρά, τη Ματσιντέ και τον Ταρίκ τα νέα της εταιρίας, την πρόσληψη της Σουρεγιά και την νέα σειρά παιδικών παπουτσιών. Ο Ταρίκ θυμώνει και ρωτάει γιατί εκείνος δεν έχει ενημερωθεί.

Elif (4/5)

Ο Κερέμ του απαντάει πως θα είχε ενημερωθεί αν είχε παρευρεθεί στην προγραμματισμένη σύσκεψη. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα μπροστά στη Ματσιντέ.

Η Σουρεγιά λέει πως θα χρειαστούν ένα παιδί για τη διαφημιστική καμπάνια και προτείνει να είναι η Ελίφ. Ο Κερέμ βρίσκει εξαιρετική την ιδέα της.

Η Σουρεγιά φοβάται πως η Βιλντάν θα έχει αντιρρήσεις και αποφασίζουν προς το παρόν να το κρατήσουν κρυφό.

Η Βιλντάν συνεχίζει να βάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές. Η Ράνα ενημερώνεται πως προχωράει η διαδικασία για την παραίτησή της και μένει άφωνη. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι ενθουσιασμένοι με την απόφασή τους η Ελίφ να διαφημίσει τα παιδικά παπούτσια της εταιρίας. Ο Ταρίκ έρχεται σε σύγκρουση με τη Ράνα…

Ο Ταρίκ ανακαλύπτει τη Μελέκ

Στην Elif, η Βεϊσέλ αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για τη Μελέκ και ανακαλύπτει πως κάποιος την κυνηγά να της κάνει κακό! Την ίδια ώρα και ο Ταρίλ ανακαλύπτει πού βρίσκεται και δίνει εντολή στους άντρες του να τη φέρουν μπροστά του. Στο μεταξύ η Παρλά αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι στον Κερέμ μήπως και καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του.

Η Μελέκ θυμάται το όνομα μιας πόλης και είναι σχεδόν βέβαιη πως εκεί θα βρίσκεται η κόρη της! Ετσι αποφασίζει να φύγει κρυφά απ’ όλους για να τη βρει. Ομως δεν τα καταφέρνει και γυρίζει πίσω στο σπίτι της Ζουλιντέ, η οποία φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί, αλλά εκείνη τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει.

Στο μεταξύ ο Βεϊσέλ και η Τουλάι χαίρονται που η άτυχη γυναίκα αρχίζει σιγά-σιγά να θυμάται, αλλά οι ελπίδες να βρεθεί η Ελίφ ζωντανή είναι λίγες.

Ομως τα νέα που μαθαίνει δεν είναι καθόλου ευχάριστα καθώς ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στη γυναίκα του και της λέει: «Τουλάι, κάτι άσχημο συμβαίνει! Τον Γιαχά δεν θα τον βρούμε ποτέ, έμαθα πως σκοτώθηκε! Φοβάμαι πως ο θάνατός του έχει να κάνει με τη Μελέκ! Κάποιος θέλει να της κάνει κακό και καλό θα είναι να μην την αφήνουμε στιγμή μόνη της».

Η Τουλάι τρομάζει: «Ποιος θέλει να της κάνει τόσο μεγάλο κακό και γιατί; Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί της για να μην καταλάβει τίποτα και συμβεί κάτι χειρότερο».

Elif 28/4

Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεϊγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν, όταν έρχεται στην εταιρεία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ. Ομως εκεί την περιμένει δυσάρεστη έκπληξη όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ της λέει πως σκοπεύουν να πάνε να δειπνήσουν και η Παρλά νομίζει πως θα είναι οι δυο τους και φεύγει. Σε έξαλλη κατάσταση τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη καταλαβαίνει πως η Παρλά είδε μαζί τον Κερέμ με τη Σουρεϊγιά.

Στο γραφείο του Γιουνούς, η Μπιρτσέ λέει στον Κερέμ και τη Σουρεϊγιά πως ταιριάζουν πολύ. Ο Γιουνούς κάνει παρατήρηση στην Μπιρτσέ γιατί δεν το θεωρεί σωστό από έναν επαγγελματία να κάνει τέτοιου είδους σχόλια. Η κοπέλα νιώθει ντροπή και ζητάει συγγνώμη.

Ωστόσο, αργότερα και οι τέσσερις πηγαίνουν να δειπνήσουν σε ένα καλό εστιατόριο. Την ίδια ώρα η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεϊγιά στη Ματσιντέ αρχικά και μετά στη Χουμεϊρά, μέχρι που εκείνη κουράζεται. Ομως δίνει μια συμβουλή στην Παρλά, να είναι πιο άνετη και χαλαρή και να αλλάξει συμπεριφορά: «Είσαι τελείως διαφορετική από αυτό που αρέσει στον Κερέμ! Προσπάθησε να βρεις ένα κοινό στοιχείο με εκείνον ώστε να τον κερδίσεις! Με τη Σουρεϊγιά μεγάλωσαν μαζί και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα».

Η Παρλά καταλαβαίνει πως η Χουμεϊρά έχει δίκιο. Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά επιστρέφουν στην έπαυλη μετά από την ωραία βραδιά που πέρασαν. Αν και είναι αργά δεν θέλουν να κοιμηθούν και έτσι πηγαίνουν στην κουζίνα να πιουν ζεστό γάλα, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Δύσκολες ώρες για τον Ταρίκ στο σπίτι της Ρανά

Elif: Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά

TAGS
Share