Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία με τα λόγια του Ντούπη

«Αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να πει»

Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία με τα λόγια του Ντούπη
TV24 04.06.2021 23:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Εντάσεις, νεύρα αλλά και κλάματα προκάλεσε η επιλογή του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση, καθώς οι παίκτες βρίσκονται μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Η Κάτια, που την όρισε ο Ντούπης ως πρώτη μονομάχο, έπρεπε να επιλέξει την συμπαίκτρια της με την οποία θα αγωνίζονταν για την παραμονή τους στην Φάρμα.

Πριν ανακοινώσει όμως το όνομα, ο Ντούπης ανέφερε πως δεν επέλεξε την Μαρία γιατί της έχει αδυναμία ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ως προς τιμήν του θέλησε να την κρατήσει κι άλλο στο παιχνίδι.

Αυτό όμως στεναχώρησε αρκετά την Μαρία, με την ίδια να δηλώνει πως είναι πολύ άσχημο αυτό που λέει ενώ αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα.

"Υπήρξε κι άλλος έρωτας στην Φάρμα εκτός του Ντούπη και της Κυριακής"

Απεχθάνεται τη δημοσιότητα αλλά και τις δημόσιες σχέσεις. Παρόλα αυτά η personal trainer Ειρήνη Κολιδά δεν λέει “όχι” στη συμμετοχή της κατά καιρούς σε διάφορα ριάλιτι. Η πανέμορφη γυμνάστρια φωτογραφίζεται για το YOU και μιλά για τη ζωή της εκτός παιχνιδιών, για τον νέο της έρωτα, για τον 8χρονο γιο της Αλέξανδρο, για σχέσεις της ζωής της και για προβληματισμούς, για συμπαθητικούς και αντιπαθείς συμπαίκτες της στη “Φάρμα” αλλά και για τις αναμνήσεις της από το “Survivor”.

Με ένα τόσο αψεγάδιαστο κορμί είναι δυνατόν να αρνείται τη sexy πλευρά του εαυτού της; Κι όμως, όπως λέει και στη συνέντευξη, απέφευγε όπως “ο διάολος το λιβάνι” να μας χαρίσει τέτοιες εικόνες σαν εκείνες που μας... προσέφεραν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ για το περιοδικό You

Ειρήνη Κολιδά Φάρμα περιοδικό You

Υπάρχει κάποιος συμπαίκτης με τον οποίο δεν ταιριάζατε ως χαρακτήρες και δεν θα κάνατε εκτός παρέα;

Σίγουρα δεν ταίριαζα και σίγουρα δεν θα έκανα παρέα με τον Τάσο Ξιάρχο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν η πιο δυναμική φιγούρα μέσα στη “Φάρμα”;

Ο Στράτος ήταν -και το λέω καλοπροαίρετα- η πιο γραφική φιγούρα του παιχνιδιού. Είναι ένας έντονος χαρακτήρας -από τη φύση του- που του άρεσε να είναι το επίκεντρο της παρέας και να μονοπωλεί τα βλέμματα, μας κρατούσε ξύπνιους.

Είχες κάποια δυσκολία μέσα στο παιχνίδι που δεν μπόρεσες να ξεπεράσεις;

Και στο “Survivor” και στη “Φάρμα” μού έλειπε το παιδί μου, εάν δεν είχα την έννοια του Αλέξανδρου θα έμενα και στα δύο μέχρι το τέλος.

Υπήρξε έρωτας στη “Φάρμα” που δεν είδαμε;

Έλα ντε, σκάω να μάθω... Γιατί μου είπαν ότι υπήρξε κι άλλος ένας εκτός από του Ντούπι και της Κυριακής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Φένια Τσικιτίκου: Μετά την αποχώρηση της έφυγε στο εξωτερικό με την αδερφή της

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από την Φάρμα

Share