Top Chef: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ

Κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή (5/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Top Chef: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ

Την Κυριακή (5/9) στις 21:00, το νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Top Chef, κάνει πρεμιέρα και μόλις πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer, στο οποίο φαίνονται οι κριτές, μερικοί διαγωνιζόμενοι καθώς και κάποιες από τις δοκιμασίες.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους φαίνεται όπως σας είχαμε ενημερώσει και ο Τζώρτζης Παπανικολάου ο οποίος πριν κάποια χρόνια συμμετείχε και στο MasterChef.

Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες! Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους! Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης, τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

Στην κουζίνα του Top Chef τα λάθη δεν συγχωρούνται! Ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα συνεχίσουν, διεκδικώντας τον τίτλο του Top Chef; Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια των κριτών. Η επικράτηση του καλύτερου είναι μονόδρομος σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις!

Αυτό είναι το επίσημο trailer του Top Chef

Εδώ γίνονται τα γυρίσματα του Top Chef στον ΣΚΑΙ

Το ριάλιτι θα έχει συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα. Το έπαθλο μάλιστα ανέρχεται στις 100.000 ευρώ σε συνδυασμό με μεγάλη συνεργασία του νικητή με εστιατόριο σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό που θα έχει αστέρια Michelin.

Το Top Chef έχουν παρακολουθήσει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής. Το ακολουθούν 3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media ενώ έχει κερδίσει 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy.

Εμείς λοιπόν στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις που γίνονται οι auditions του TopChef. Βρίσκονται πίσω από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί.

Εδώ γίνονται τα γυρίσματα του Top Chef στον ΣΚΑΙ

Top Chef ΣΚΑΙ

Να σημειώσουμε πως το Top Chef είναι μια τηλεοπτική σειρά αμερικανικού διαγωνισμού πραγματικότητας που έκανε πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2006, στο Bravo. Η παράσταση περιλαμβάνει σεφ που ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε γαστρονομικές προκλήσεις.