Σασμός: Νεκρός ο... - Εξέλιξη θρίλερ!

Ποιος είναι ο φονιάς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Νεκρός ο... - Εξέλιξη θρίλερ!

Καταιγιστικές θα είναι τόσο οι σημερινές εξελίξεις όσο και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν στην σειρά Σασμός! Σύμφωνα με το Tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου όλο το χωριό μιλά για βεντέτα, όταν βρίσκεται νεκρός ο Στεφανής Σταματάκης. Τη φρικτή αλήθεια για το φονιά, όμως, τη γνωρίζει μόνο ο Μανόλης. Ο κύκλος της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, ανοίγει ξανά, από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν.

Το χρονικό του φονικού στην σειρά Σασμός

Ο Κώστας είναι σίγουρος για τον παράνομο δεσμό της γυναίκας του, Άσπας, με τον Στεφανή Σταματάκη. Με κάθε τρόπο η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου. Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ.

Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά και η μοίρα γράφει νέα ιστορία. Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή! Ο πατέρας του είναι νεκρός. Όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ποιος είναι ο φονιάς;

Το κασέ των ηθοποιών στη νέα σειρά Σασμός του ALPHA

Σασμός alpha λεφτά ηθοποιών

Στο cast συμμετέχουν: Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Τάσος Νούσιας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιώργος Αμούτζας, Μαρία Πρωτόπαππα, Κώστας Νικούλι, Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, Θανάσης Πατριαρχέας, Δημήτρης Ήμελλος, Ευγενία Σαμαρά, Όλγα Δαμάνη, Όλγα Δαμάνη, Στρατής Χατζησταματίου, Δανάη Παππά, Στάθης Μαντζώρος, Αλίνα Κωτσοβούλου, Σταύρος Καραγιάννης, Ευφημία Καλογιάννη, Στέλλα Γκίκα, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Μαμιός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω στο Youweekly.gr οι αμοιβές ξεκινούν μεταξύ των 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς.

Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονται οι δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικοί ρόλοι ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών.

Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.