Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Δύσκολα πολύ τα πράγματα για την Ζουλιντέ - Βρίσκεται σε απόγνωση

Οι σημερινές 8/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Δύσκολα πολύ τα πράγματα για την Ζουλιντέ - Βρίσκεται σε απόγνωση
TV24 08.10.2021 07:55
Από Ελένη Ζουγανέλη

Την ώρα που η Χουμεϊρά βρέθηκε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, με έναν άνδρα να τη σώζει τελευταία στιγμή, η Ζουλιντέ ένιωθε μέρα με την ημέρα ακόμη πιο ερωτευμένη με τον Σαφάκ, στην σειρά Elif. Ωστόσο, ένα πρόσωπο δεν την αφήνει με τίποτα να χαρεί...

Οι 8/10 εξελίξεις στην σειρά Elif

Η Ελίφ είναι ενθουσιασμένη που ξεκινάει το σχολείο. Η Μελέκ χαίρεται με τη χαρά της κόρη της, το μόνο της μέλημα είναι να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες ζωής στην Ελίφ. Θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για το καλό της κόρης της. Η Ασλί της συμπαραστέκεται.

Η Παρλά, μετά τις συμβουλές της Κιγιμέτ, αλλάζει συμπεριφορά και αυτό τους εκπλήσσει όλους, ακόμα και τον Κερέμ. Αν και η Παρλά νιώθει πιο κοντά του τώρα, ο Κερέμ σκέφτεται πως θα διαχειριστεί την κατάσταση με τη Ράνα αλλά και τους κινδύνους που διατρέχει η εταιρία.

Η Ζουλιντέ ξέρει πια πως είναι πολύ ερωτευμένη με τον Σαφάκ, όμως η παρουσία του Τουφάν είναι για αυτή και το μέλλον της ένα μεγάλο εμπόδιο.

Αυτό είναι το τέλος της σειράς Elif στο STAR

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Ο άνδρας που έχει εμμονή με την Μελέκ - Θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους

Elif: Η Χουμεϊρά καταρρέει στο δρόμο - Ο άνδρας που θα την πιάσει τελευταία στιγμή

Share