Άγριες Μέλισσες: Σε κίνδυνο η ζωή του Μπάμπη - Μαθαίνει πως...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Σε κίνδυνο η ζωή του Μπάμπη - Μαθαίνει πως...

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “MYtv” και τη Σοφία Τσίρκα παραχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά στις Άγριες Μέλισσες και τις εξελίξεις της σειράς ενώ στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να επιστρέφει κι ένας πολύ γνωστός ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βασιλτώτου

Ποια ήταν για εσένα η μεγαλύτερη πρόκληση που είχες να αντιμετωπίσεις στο ρόλο σου φέτος;

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να γίνει η στροφή στον χαρακτήρα του Μπάμπη. Να κρατήσω το χαρακτήρα του, με το χιούμορ του, αλλά όλο αυτό μέσα σε ένα στρατόπεδο στη Λέρο, μακριά από τους γονείς του. Παίζουμε στα όρια όσοι είμαστε στην εξορία. Οπότε το στοίχημά μου ήταν να κρατήσω τον χαρακτήρα του Μπάμπη σε άλλα πλαίσια, όμως να καταφέρω να τον ωριμάσω μετά την εξορία, αλλά να μείνει αληθινός. Προσπαθώ καθημερινά. Η πραγματική μεταστροφή του Μπάμπη στις Άγριες Μέλισσες και η διαφορά στον χαρακτήρα του θα φανεί όταν φύγει από την εξορία. Όταν θα έχει ζήσει πια όλο αυτό και θα πρέπει να ζήσει και να πορευτεί με τις μνήμες από την εξορία.

Πώς θα επιστρέψει στο Διαφάνι;

Με τη βοήθεια του Ακύλα. Ο Ακύλας, όμως, δεν βοηθάει τον Μπάμπη, αλλά τον Κυριάκο, ο οποίος θέλει πίσω το παιδί του. Για τον Μπάμπη ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι η Νέμεσίς του. Και όταν ο Μπάμπης μαθαίνει ότι αυτός που τον έσωσε είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, η σύγκρουση μέσα του είναι τεράστια. Τότε θα δω πώς θα το διαχειριστώ. Θα έχω απέναντί μου έναν τεράστιο ηθοποιό, τον Αιμίλιο Χειλάκη. Μέχρι τώρα δεν είχα την τιμή να παίξω μαζί του.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Μπάμπη να συντάσσεται με τον Ακύλα;

Αυτό αποκλείεται. Αν και από τους σεναριογράφους μας όλα να τα περιμένεις.

Θα κινδυνεύσει ξανά η ζωή του;

Πάντα κινδυνεύει η ζωή του Μπάμπη. Όταν μάθει ότι τον βοήθησε να βγει από την εξορία ο μεγαλύτερος εχθρός του, σίγουρα δεν θα υπάρξει χαρά.

Μέχρι πού θα φτάσει για να καταφέρει να βοηθήσει τους ανθρώπους που εξορίστηκαν;

Φτάνει στα άκρα για να βοηθήσει. Δεν είναι πολιτικοποιημένος, αλλά ελεύθερο πνεύμα. Βοηθάει τους συνανθρώπους του, όποιοι και να είναι αυτοί. Έφτασε στο σημείο να πάει στην εξορία για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Θα τον δούμε να ερωτεύεται ξανά;

Μακάρι! Σίγουρα αγαπάει την Ασημίνα ακόμα, αλλά εκείνη είναι αλλού. Αλλά ο Μπάμπης αυτό που θέλει για εκείνη είναι να είναι ευτυχισμένη.

 Άγριες Μέλισσες  συνέντευξη Γιάννη Βασιλώτου

Νέο θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες - «Θα έκανα συμφωνία με τον διάβολο...»

Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν και πάλι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή αφού οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς είναι καταιγιστικές.

Μέσα σε όλα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος μίλησε στο «7 Μέρες TV» αποκάλυψε πως ο Κυριάκος είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει το αγαπημένο του γιο. Άραγε ποιες θα είναι οι εξελίξεις; Μάλιστα, παλιότερα είχε κάνει ξανά δηλώσεις για την σειρά αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις «Άγριες Μέλισσες»

Τι θα κάνει ο Κυριάκος για να βγάλει το γιο του από αυτό το κολαστήριο;

Ο Κυριάκος, ως πατέρας θα τα φέρει όλα ανάποδα. Θα φιλήσει κατουρημένες ποδιές, αρκεί να δει τον γιο του και να τον φέρει πίσω στο χωριό. Δεν ξέρω αν θα φύγει και με τα πόδια, με τρένα και καράβια για να πάει να τον βρει.

Και η Ουρανία πονάει για τον Μπάμπη και πάει στον Σαραντόπουλο, τον έμπορα που την είχε ερωτευτεί, για να ζητήσει βοήθεια…

Είναι μια κίνηση που δεν θα του αρέσει καθόλου του Κυριάκου, το να παρακαλέσει, δηλαδή, η γυναίκα του τον Σαραντόπουλο, αυτόν που ήθελε να του κλείσει το σπίτι και να την πάρει μαζί του, για το γιο του.

Ο Σαραντόπουλος θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα παρακαλούσε ο Κυριάκος, η τελευταία πόρτα που θα χτυπούσε. Όμως, αυτό που κάνει η Ουρανία θα το μάθει αργότερα. Πέρα από τον Σαραντόπουλο, ο Κυριάκος θα έκανε συμφωνία και με το διάβολο προκειμένου να σώσει τον Μπάμπη.

Θα αλλάξει ο ήρωάς σας με όσα ζει φέτος;

Στα χέρια μου έχω πάρει δεκαπέντε επεισόδια μπροστά και βλέπω ότι ο Κυριάκος δεν θα είναι πλέον αυτός που ξέραμε. Έχει επιπλέον τύψεις και ενοχές για τα παιδικά χρόνια του Μπάμπη και νιώθει ότι, ως πατέρας, πληρώνει το κακό που του έκανε με την άστατη ζωή του.