Σασμός: Ο κακός χαμός στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Ο κακός χαμός στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Ο ALPHA, έδωσε στην δημοσιότητα ένα sneak peak από το αποψινό επεισόδιο 20/10 της σειράς «Σασμός» με την επίσκεψη της Καλλιόπης στους γονείς της Στέλλας.

Μέσα σε όλα οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος καθώς είναι άκρως καταιγιστικές ενώ εμείς όπως συνήθως σας έχουμε spoiler για την σειρά που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Δείτε εδώ τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά «Σασμός» 20/10

Καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή γνωρίζει την Σεμίνα, μια γνωριμία που θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα , πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια...

Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει!....

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν.

Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία. Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι.

Δυνατό spoiler για τον Σασμό - Πέρασαν από 40 κύματα όμως θα καταλήξουν μαζί

Το πρωί της Τρίτης 19/10 ο τηλεοπτικός Νικηφόρος - που πριν λίγα χρόνια έζησε μια μεγάλη απώλεια - , γιος της Βασιλικής και του Στεφανή, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το μέλλον των ζευγαριών στην σειρά Σασμός. Αποκάλυψε μάλιστα, πως ένας έρωτας που έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες τελικά θα εκπληρωθεί.

Η σειρά του ALPHA, έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και σχεδόν καθημερινά πρωταγωνιστές βγαίνουν σε εκπομπές και δίνουν μικρά spoiler, καθώς δεν μπορούν να πουν πολλά λόγω συμβολαίου που έχουν, ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.

«Εγώ γενικά πιστεύω στην αγάπη σαν άνθρωπος και νιώθω πως ένας έρωτας που περίμενε τόσα χρόνια και μετά από τόσες δυσκολίες δεν μπορεί κάποια στιγμή να μην εκπληρωθεί. Δεν έχουμε φτάσει όμως τόσο μακριά», είπε για το μέλλον της σχέσης Μαθιού και Βασιλικής.