Big Brother 2: Ξέσπασαν σε κλάματα μετά την ανακοίνωση του παίκτη που αποχώρησε από το σπίτι

"Πάγωσαν" όλοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξέσπασαν σε κλάματα μετά την ανακοίνωση του παίκτη που αποχώρησε από το σπίτι

Το 9ο live του Big Brother 2 που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος τους καθώς ένας ακόμη παίκτης αναγκάστηκε να έρθει στην δυσάρεστη θέση της αποχώρησης.

Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Ισίδωρος, η Μαίρη, ο Μιχάλης, ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ξεκινά τις ανακοινώσεις με τα παιδιά που θα συνεχίσουν στο reality.

Τελικά, αυτός που αποχαιρέτησε ήταν ο Μιχάλης, με τη Μαίρη να πέφτει στη αγκαλιά του Ισίδωρου με δάκρυα στα μάτια ενώ η Σαμάνθα δεν δίστασε να εκδηλώσει τα συναισθήματά της καθώς "λύγισε".

Η αποχώρηση του παίκτη από το Big Brother 2

ΣΚΑΙ: Το Big Brother φτάνει στο τέλος του

Προγραμματισμένο φέρεται να ήδη το φινάλε του «Big Brother». Πιο συγκεκριμένα, δύο περίπου μήνες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του νικητή, σε έναν όχι και τόσο επιτυχημένο κύκλο του «Μεγάλου Αδερφού».

Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού του Big Brother

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, το τελευταίο LIVE έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το κοινό θα απολαύσει την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor (δείτε εδώ ποιος έκλεισε να μπει στο παιχνίδι φέτος!).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης καθώς η χασούρα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο του Big Brother όσο και των ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef» και «Κάτι Ξαναψήνεται» μόνο μικρή δεν ήταν…