GNTM 4 - Κωνσταντίνος σε Κυβέλη: «Χαρούμενη που θα φύγει ο καλύτερος παίκτης;»

«Ήταν αυτό που ήθελες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4 - Κωνσταντίνος σε Κυβέλη: «Χαρούμενη που θα φύγει ο καλύτερος παίκτης;»

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας από τους δύο παίκτες που στο σημερινό (2/11) επεισόδιο του GNTM 4 πήρε disavantage από την Κυβέλη. Μάλιστα, η απόφασή της αυτή τον ενόχλησε ιδιαίτερα και δε δίστασε να της το πει και μπροστά σε όλους.

Το disavantage που πήρε ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά που έχουν δοθεί στον διαγωνισμό, μιας και είχε μόλις ένα λεπτό για να κάνει τη φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να αιωρηθεί πάνω από το νερό.

Μόλις τελείωσε την προσπάθειά του, ο Κωνσταντίνος βγήκε εκνευρισμένος από το σετ και με θυμωμένο ύφος είπε στην Κυβέλη: «Χαρούμενη που θα φύγει ο καλύτερος παίκτης; Αυτό που ήθελες».

Το ξέσπασμα του Κωσταντίνου μετά τη φωτογράφισή του

Οι "μπηχτές" των παικτών του GNTM 4 πριν τη φωτογράφιση

Η απόφαση της Κυβέλης να δώσει το ένα από τα δύο disavantage στον Κωνσταντίνο στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα χώρισε για τα καλά στο σπίτι δε δύο στρατόπεδα, αφήνοντας το νερό μοντέλο στη μέση.

Από τη μία οι "quadrifolio", έκραξαν τον Κωνσταντίνο κατηγορώντας τον πως κάνει σαν drama queen, ενώ από την άλλη, η παρέα του Κωνσταντίνου μίλησε για την διπροσωπία της Κυβέλης, η οποία αργά ή γρήγορα θα φανεί και στην άλλη παρέα.