ΑΝΤ1: Τέλος το 5x5 του Μάρκου Σεφερλή - Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα

Ποιο το μέλλον του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΑΝΤ1: Τέλος το 5x5 του Μάρκου Σεφερλή - Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα

Σύμφωνα με το "Τηλέραμα", το καθημερινό τηλεπαιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή, 5x5, συμπλήρωσε τον συμφωνημένο αριθμό επεισοδίων, που θα προβάλλονται ως το τέλος της φετινής σεζόν και τα σκηνικά μπήκαν στην αποθήκη μέχρι να αποφασίσουν στον ΑΝΤ1 αν θα υπάρξει καινούριος κύκλος.

Μάλιστα, ένας από τους λόγους που επέσπευσαν τα γυρίσματα είναι η καινούρια κωμική σειρά που ετοιμάζει ο Σεφερλής για τον ΑΝΤ1, με τίτλο "Mrs Brown’s Boys", στην οποία θα υποδύεται μια… ιδιαίτερη μητέρα, που ανακατεύεται στις ζωές των γιων της. Έτσι, ο δημοφιλής κωμικός έπρεπε να… απεμπλακεί από τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Αλλαγή ώρας για το 5x5

Μετά την προσθήκη των Ράδιο Αρβύλα στον τηλεοπτικό σταθμό, το αγαπημένο καθημερινό παιχνίδι του ΑΝΤ1 «5Χ5», με τον μοναδικό Μάρκο Σεφερλή, έρχεται στην παρέα μας σε νέα ώρα, αλλά δεν χάνει τίποτα από το κέφι, το χιούμορ και τη φαντασία του.

Από τις 8 Νοεμβρίου, και καθημερινά στις 16:30, ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με τους παίκτες του θα μαντεύουν τι απάντησε η κοινή γνώμη σε απλές ερωτήσεις που κρύβουν, όμως, απίστευτες απαντήσεις.

Κάθε απόγευμα, στις 16:30, δύο αντίπαλες ομάδες, από 5 μέλη η κάθε μία, ψάχνουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές, απλές ερωτήσεις. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια ομάδα έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, και να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Παίκτες Χ 5, ερωτήσεις Χ 5, γέλιο Χ 5 και ένας παρουσιαστής που κάνει για… 5 έρχονται καθημερινά στον ΑΝΤ1, στις 16:30.