"Έσκασε" ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

Οι αποψινοί καλεσμένοι του Ρουκ Ζουκ Special

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Απόψε στις 20:00 έρχεται το Ρουκ Ζουκ Special με την Ζέτα Μακρυπούλια, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Γνωστά ονόματα της τηλεόρασης έρχονται για μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Ρουκ Ζουκ Special με την Ζέτα Μακρυπούλια,

Το Κυριακάτικο μενού αυτής της εβδομάδας έχει πολύ παιχνίδι και τρελό γέλιο…

Η ομάδα «HAIR TRIBE», με τους Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατή - οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την δεύτερη δημόσια εμφάνιση τους μετά από αυτή στον Μουτσινά - , Στέφανο Μουαγκιέ, Νικόλα Ραπτάκη, Ιάσωνα Μανδηλά, έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα «VICKY & THE GANG» των Ντορέττας Παπαδημητρίου, Άγγελου Λάντου, Άνταμ Κοντοβά, Βασίλη Μουρατίδη και Βίκυς Καρατζόγλου σε ένα επεισόδιο ξεκαρδιστικό!

ΑΝΤ1 Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ Special

Οι καλεσμένοι του «ROUK ZOUK SPECIAL» αυτής της Κυριακής παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το «Make A Wish» και… ρουκζουκάρουν χωρίς αύριο!

Πόσο εύκολο είναι τελικά να περιγράψεις τη φασολάδα;

Πώς η λέξη μελιτζάνα καταλήγει να είναι… πικάντικη;

Πώς θα περιγράψουν οι παίκτες το… πετροκέρασο; Μήπως τελικά δεν είναι εποχή για κεράσια;

Ποιος δεν μπορεί να βρει μια λέξη, αλλά η ομάδα του επιλέγει να του τραγουδήσει «Άλλοθι δεν έχεις άλλοθι»;

Ποιος θα κάνει μια απολαυστική παντομίμα για «45 Γιάννηδες» που τελικά δεν βρέθηκαν;

Πώς θα καταφέρουν ο Τοτός και η Γωγώ να «κουφάνουν» τους τηλεθεατές του «ROUK ZOUK SPECIAL»;

Το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με την Ζέτα Μακρυπούλια, έρχεται κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1 για να ενισχύσει το «Make A Wish» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σούσουρο με το παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια από τα Zara - Το φόρεσε στο πλατό του ΑΝΤ1

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Έχει αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις της στο Ρουκ Ζουκ, πως ξέρεις να ντύνεται! Δεν είναι και λίγες οι φορές επίσης, που έχει επιλέξει και κομμάτια από την συλλογή των Zara που έχουν κάνει πάταγο.

Πρόσφατα λοιπόν, φόρεσε ένα παντελόνι που μέσα σε λίγες ώρες βγήκε sold out! Μπορεί η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη, αφού κοστίζει 39,95 ευρώ, ωστόσο αξίζει τα χρήματα του. Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φορέσεις καθημερινά. Από τη δουλειά σου, μέχρι και το βράδυ για ποτό.

Πρόκειται για ένα χακί παντελόνι με πιέτες στα μπατζάκια και κορδόνι στη μέση το οποίο συνδύασε άψογα με ένα καφέ ντραπέ crop top με βάτες, επίσης από τα Zara. Συνδύασε το παντελόνι και με αυτά τα πουλοβεράκια που κάνουν χαμό.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως το παντελόνι βγήκε sold out και θα πρέπει να ψάξετε πολύ για να το βρείτε!

Ζέτας Μακρυπούλια παντελόνι από τα Zara

Βέβαια, εμείς σας βρήκαμε παρόμοιο, μόνο που είναι από δερματίνη! Ο λόγος για το παντελόνι με κανονική μέση με λάστιχο στη μέση που προσαρμόζεται με κορδόνια. Διαθέτει τσέπες στα πλάγια και τσέπες patch στο πίσω μέρος. Επίσης λεπτομέρεια πιέτες μπροστά.

παντελόνι zara