Άσε μας ρε μαμά: Ο Μενέλαος συλλαμβάνεται

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα (15-17/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε μαμά: Ο Μενέλαος συλλαμβάνεται

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της νέας εβδομάδας (15-17/11) στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Άσε μας ρε Μαμά, μιας και ο Μενέλαος θα συλληφθεί και όλοι θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν από το κρατητήριο.

H νέα κωμική σειρά του ALPHA έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την αγκάλιασε από την πρώτη εβδομάδα προβολής της.

Τι θα δούμε αύτη την εβδομάδα στο Άσε μας ρε Μαμά

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 28

Η Ρωξάνη, μετά την αποκάλυψη της απάτης της Νάντιας, προσπαθεί να την διώξει από το σπίτι, αλλά η Νάντια την κρατάει στο χέρι με αυτά που έχει μάθει από τον Μπάμπη. Παράλληλα ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει το Δημήτρη ότι δεν τρέχει κάτι με τη Νικόλ, ενώ αυτή τον φιλάει στην εταιρία μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Λευτέρη, που αντιδράει πολύ… περίεργα.

Ο Θωμάς έχει απομείνει μόνος στην εταιρία του, ενώ η Έλλη με την προτροπή του Μπάμπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για την ζωή της. Από την άλλη, η Κορίνα είναι σίγουρη ότι έχει μείνει έγκυος. Ο τσακωμός της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία όμως, καταλήγει σε μια μεγάλη αποκάλυψη που εκθέτει την Εριέττα ανεπανόρθωτα.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 29

Η Ρωξάνη χωρίζει τον Ζαχαρία και εκείνος αποφασίζει να φύγει στο εξωτερικό. Πως θα το πάρει η Εριέττα; Θα ξαναδιεκδικήσει ο Θωμάς την Ρωξάνη τώρα που είναι ελεύθερη; Από την άλλη, η Νάντια οραματίζεται τον γάμο της παρά την δυσαρέσκεια της Ρωξάνης, ενώ ο Άρης είναι διχασμένος ανάμεσα στη Σοφία και τη Δανάη.

Κι ενώ όλοι ασχολούνται με τα ερωτικά τους, η Έλλη ξεκινάει την καριέρα της ως μεσίτρια με φοβερή επιτυχία ενώ η Τζοβάνα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει χρήματα για να πλξρώσει τη μονάδα φροντίδας που φιλοξενείται ο πατέρα της. Κι ενώ ο Μενέλαος θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει, μία αναπάντεχη επίσκεψη θα σοκάρει τους πάντες.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στις 20:00- Επεισόδιο: 30

Ο Μενέλαος βρίσκεται στο κρατητήριο και όλοι κινητοποιούνται να βρουν χρήματα για να τον βοηθήσουν. Παράλληλα, ο Σωτήρης χρησιμοποιεί τις γνωριμίες του ως πρώην αστυνομικός, ενώ ο Δημήτρης κυνηγάει προκαταβολές από πελάτες. Τελικά όμως ο Θωμάς αποφασίζει να βγάλει εκείνος το φίδι απ’ την τρύπα.

Τα νέα σοκάρουν τον Άρη τόσο πολύ, που παίρνει μια μεγάλη απόφαση για την ζωή του. Κι ενώ ο Μενέλαος με τον Μάθιου έρχονται κοντά στο επισκεπτήριο, η Ρωξάνη, ψάχνοντας να βρει ποιος κρύβεται πίσω από την σύλληψη, θα έρθει αντιμέτωπη με την Εριέττα. Αυτή την φορά όμως θα έχει και την Κορίνα μαζί της.

Η υπόθεση του Άσε μας ρε Μαμά

«Οι σαραντάρες, ίσον με δύο εικοσάρες…» λέει το γνωστό άσμα! Στην περίπτωση μας, όμως, θα προσθέσουμε κι άλλα δέκα χρόνια! Στα πενήντα της η Ρωξάνη Ταβουλαρέα τα έχει όλα! Είναι όμορφη, είναι sexy, είναι έμπειρη κι έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show σε κανάλι στο εξωτερικό. Έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την οποία έχει αφήσει να την διοικούν τα τρία της παιδιά.

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όμως… Η ζωή της αλλάζει εντελώς όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή της αντιμετωπίζει πολλές απρόσμενες καταστάσεις! Βρίσκει την οικογενειακή, και μέχρι πρότινος επιτυχημένη, επιχείρηση στο χείλος της καταστροφής και τα παιδιά της να κάνουν τις λάθος επιλογές σε επιχειρηματικό και προσωπικό επίπεδο. Οι γαμπροί και οι νύφες της έχουν πάρουν τα ηνία και έχουν οδηγήσει τα βλαστάρια της σε έναν σπάταλο τρόπο ζωής. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ζωή της δίνει κι άλλα χαστούκια!

Ο Δημήτρης, ο έρωτας που άφησε πίσω φεύγοντας για την Αμερική, δουλεύει στην κατασκευαστική εταιρία του αιώνιου ανταγωνιστή της και μέγα εργολάβου των δυτικών προαστίων, Θωμά Παπαπέτρου, ο οποίος μόλις την ξαναβλέπει την ερωτεύεται σφοδρά και διεκδικεί μια θέση στην καρδιά της. Η Ρωξάνη, όμως, αυτή την θέση την έχει κρατημένη μόνο για τον Δημήτρη, μέχρι που μαθαίνει ότι εκείνος είναι πια ζευγάρι με την κολλητή της φίλη, την Έλλη! Πόσα ν’ αντέξει κανείς;