J2US: Συγκινεί ο Light για τον Mad Clip - «Ο βασιλιάς ήταν ένας…»

«Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Συγκινεί ο Light για τον Mad Clip - «Ο βασιλιάς ήταν ένας…»

Το βράδυ του Σαββάτου 4/12 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, o γνωστός τράπερ Light βρέθηκε στη σκηνή του μουσικού show του «Just the two of us».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αφού πρώτα ξεσήκωσε τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές με τις επιτυχίες του, μίλησε επίσης και για τον χαμό του Mad Clip με τον οποίο ήταν κολλητοί.

Η εμφάνιση στο J2US του Light

«Με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε να νέα. Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά σιγά – σιγά άρχισε να μπαίνει στην πραγματικότητα. Σίγουρα ήταν μια τεράστια απώλεια και σε προσωπικό επίπεδο για τους ανθρώπους που τον ξέραμε και τον αγαπούσαμε αλλά ακόμα και για τους θαυμαστές και τον κόσμο που μπορεί να τον ήξερε μέσα από το youtube, ήταν μια τεράστια απώλεια»

Όσο για την επιτυχία ως τράπερ, ο Light τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι δίκοπο μαχαίρι το να σε θαυμάζουν τα νέα παιδιά και να σε βλέπουν ως κάτι που θα ήθελαν να γίνουν, αλλά παράλληλα αυτό σου δίνει και μία ευθύνη την οποία δεν ξέρω αν θέλω σαν καλλιτέχνης να την έχω επάνω μου».

Η ερώτηση για τον MadClip που δεν ήθελε να απαντήσει με τίποτα

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μίλησε ο Light, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κολλητό του φίλο MadClip, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από μερικές εβδομάδες έπειτα από τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του στην Βουλιαγμένη.

«Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ παράξενη περίοδος για όλους λίγο πολύ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις μέσα από αυτό και να συνεχίσεις κανονικά την καθημερινότητά σου», είπε αρχικά ο Light.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια επειδή ξεκίνησε συναυλίες σχετικά σύντομα μετά το θάνατο του τράπερ: «Δεν θέλω να δώσω αξία και να απαντήσω σε αυτούς που με έκριναν αρνητικά επειδή δουλεύω, ο καθένας κρίνει από μόνος του. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πητ, γνωρίζει τι θα ήθελα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δικαίωμά του».

«Όλοι ξέρουμε πως ο Mad Clip για σένα δεν ήταν απλά ένας ράπερ, ήταν ο αδερφός σου. Πως νιώθεις;», ρώτησε η δημοσιογράφος και ο Light συγκινημένος έκανε νόημα να προχωρήσει σε άλλη ερώτηση.