Έκτακτη απόφαση: Εκτός ΑΝΤ1 Τετάρτη 12/1 και Πέμπτη 13/1 οι Άγριες Μέλισσες - Τι συμβαίνει

Δεν έβγαλαν ούτε καν ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη απόφαση: Εκτός ΑΝΤ1 Τετάρτη 12/1 και Πέμπτη 13/1 οι Άγριες Μέλισσες - Τι συμβαίνει

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 για τις «Άγριες Μέλισσες» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα γυρίσματα λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού βασικών πρωταγωνιστών (δείτε εδώ όσα αποκαλύφθηκαν).

Οι ιθύνοντες του καναλιού, όπως κάνουν κάθε χρόνο, είχαν διακόψει την προβολή της αγαπημένης σειράς για τις ημέρες των εορτών και είχε ανακοινωθεί ότι επιστρέφουν κανονικά με νέα επεισόδια στις 10 Ιανουαρίου.

Και έτσι έγινε αλλά με μία σημαντική αλλαγή. Για εύλογο χρονικό διάστημα θα προβάλλονται μόνο δύο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, καθώς δεν υπάρχει στοκ ενώ τις ημέρες που θα μείνουν "κενές", δηλαδή Τετάρτη και Πέμπτη θα προβληθούν επεισόδια από τη νέα σειρά «42°C». Τα γυρίσματα της σειράς έχουν μείνει πολύ πίσω λόγω κρουσμάτων και, ενώ υπολόγιζαν ότι τις ημέρες της διακοπής θα κάλυπταν αρκετά μεγάλο κενό, δεν κατέστη εφικτό, καθώς νόσησαν βασικοί πρωταγωνιστές.

Μία αρνητική εξέλιξη για το κανάλι του Αμαρουσίου την ώρα που ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει, αφού ο «Σασμός» προβαλλόταν και στις γιορτές κρατώντας το κοινό του, ενώ ήδη έχει κερδίσει έδαφος και το «Survivor» που ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου και στις 10 Ιανουαρίου, δηλαδή εχθές, έκανε πρεμιέρα και το «Masterchef».

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών (Δευτέρα 17/1)

Η επίσκεψη της Ελένης στον Ζάχο, θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει και τον καινούριο σκόπελο; Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανάση στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά. Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας.