Είδηση "φωτιά" για την Αθηνά Οικονομάκου - Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδηση

Μια είδηση "φωτιά" έγινε γνωστή στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι σχετικά με την Αθηνά Οικονομάκου. Όπως ειπώθηκε, κανάλι την προσέγγισε με σκοπό να παρουσιάσει την δική της μεσημεριανή εκπομπή.

Αυτό το κανάλι θέλει για παρουσιάστρια του την Αθηνά Οικονομάκου

Το OPEN λοιπόν φαίνεται πως την προσέγγισε και η ιδέα της άρεσε. Έτσι δεν είναι απίθανο να τη δούμε στο ρόλο παρουσιάστριας σύντομα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, το κανάλι προσπαθεί να στήσει μία νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη και αναζητούνται παρουσιαστές, με την ηθοποιό να είναι μέσα στα πρόσωπα που θέλουν.

Μάλιστα το κανάλι δεν έχει χάσει ευκαιρία και της έχει κάνει την πρώτη κρούση και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές να έχουν συνάντηση για τη συζήτηση των λεπτομερειών αυτή της της πιθανής συνεργασίας, αφού η παρουσιάστρια δεν είναι συμμετέχει σε καμία εκπομπή, αντιθέτως απολαμβάνει όμορφες στιγμές σπίτι της με την οικογένεια της.

Πόσα χρήματα βγάζει η Αθηνά Οικονομάκου εκτός τηλεόρασης;

«Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα. Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων.

Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers».