Masterchef 6: «Θέλω να δω τις φάτσες σας τώρα» - Επικό τρολάρισμα στους κριτές

Δεν το περίμεναν να το ακούσουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Θέλω να δω τις φάτσες σας τώρα» - Επικό τρολάρισμα στους κριτές

Μετά την Αναστασία, στην κουζίνα του MasterChef μπήκε ο 41χρονος Νικόλας Υφαντής, ο οποίος θέλησε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο του.

Ο ίδιος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η ενασχόλησή του με την μαγειρική ξεκίνησε όταν αναγκάστηκε να φροντίσει για τα γεύματα του σπιτιού, καθώς αρρώστηκε η μητέρα του.

Την ώρα λοιπόν που εκείνος μαγείρευε, οι κριτές τον ρώτησαν για το επάγγελμά του.

«Θέλω να δω τις φάτσες σας τώρα που θα σας το πω. Ασχολούμαι με τις μεταφορές λυμάτων», αποκάλυψε ο Νικόλας με τους κριτές να λένε: «Μια χαρά γιατί τι εννοείτε; Μια χαρά είναι το επάγγελμά σας».

Ο ίδιος ωστόσο δεν φάνηκε να τους εντυπωσίαζει με το μπιφτέκι με τσιπς γλυκοπατάτας που έφτιαξε, μιας και ήταν πολύ ωμό με αποτέλεσμα οι κριτές να μην το δοκιμάσουν καν και να μην πάρει έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η οντισιόν του Νικόλα στο MasterChef 6

To Twitter αποφάσισε - Αυτός είναι ο φετινός νικητής

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/1) το MasterChef 6 και το κοινό έδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα την προτίμησή του (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε η μεγάλη πρεμιέρα). Φυσικά από το παιχνίδι δε θα μπορούσε να λείπει και το Twitter.

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής βρίσκεται στον αέρα εδώ και έξι χρόνια και έτσι το κοινό κατάφερε αμέσως να εντοπίσει τον αγαπημένο του παίκτη.

Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο τον Καναδό Τζόναθαν, αφού όπως όλα δείχνουν έρχεται να πάρει την σκυτάλη του πιο αγαπημένου παίκτη μετά τον Τζιοβάνι. Επικοινωνιακός, χαμογελαστός και σεμνός, κέρδισε αμέσως τον θαυμασμό των τηλεθεατών.