Total Blackout: Έρχεται επίσημα στον ALPHA - Η ανακοίνωση του σταθμού

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Total Blackout: Έρχεται επίσημα στον ALPHA - Η ανακοίνωση του σταθμού

Στην επίσημη ανακοίνωση του Total Blackout, του αγαπημένου παιχνιδιού που επιστρέφει μετά αρκετά χρόνια, μέσα από την συχνότητα του Alpha, προχώρησε πριν από λίγο ο σταθμός ενώ έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα που «κονταροχτυπιούνται» για την παρουσίαση.

Η ανακοίνωση του Alpha για το "Total Black Out"

Τέσσερα ζευγάρια, celebrities, αλλά και φίλοι, σύντροφοι και συγγενείς καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι!

Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της τηλεόρασης λαμβάνει χώρα στο απόλυτο σκοτάδι!

Total Blackout – Έρχεται στον Alpha!

Τι είναι το Total Blackout

Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ποτέ να βλέπατε στην τηλεόραση, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δε θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν κι όλα αυτά σ’ ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο έπακρον, εκτός από την όραση.

Τέσσερις τολμηροί συμμετέχοντες, καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο που δε μπορούν να δουν…απολύτως τίποτα! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο… αν καταφέρουν βέβαια να το «αναγνωρίζουν» πριν τους «καταπιεί» το απόλυτο σκοτάδι.Δράση, αγωνία, ανατροπές και φυσικά άφθονο γέλιο, τόσο για τους συμμετέχοντες αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές οι οποίοι -σε αντίθεση με τους παίκτες- θα βλέπουν τα πάντα χάριν στις τελευταίας τεχνολογίας night-vision κάμερες.

Ένα τηλεπαιχνίδι που δεν κουράζει το μυαλό (ούτε των παικτών αλλά ούτε και των τηλεθεατών) με ερωτήσεις και απαντήσεις, αντιθέτως σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τους φόβους σου, επιβραβεύοντας σε μάλιστα εάν στο τέλος καταφέρεις να βγεις ο γενναίος της παρέας.