MasterChef 6: Άφησε άφωνους τους πάντες με την ηλικία της

Της ζήτησαν αμέσως τα μυστικά της νεότητάς της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Άφησε άφωνους τους πάντες με την ηλικία της

Πριν από λίγο ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 όπου είδαμε τον Γιώργο να συγκινεί τους κριτές με την αποκάλυψη που αποφάσισε να κάνει σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Από την άλλη, η Τατιάνα από την Ινδονησία όπου βρέθηκε για πρώτη φορά απέναντι από τους κριτές, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ξάφνιασε τους πάντες με την ηλικία της.

Οι δηλώσεις της Τατιάνας στο MasterChef 6

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι 53 ετών, κάτι που δεν προδίδει με τίποτα η εμφάνισή της με αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει τους κριτές. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτον, δεν είμαι ποτέ αγχωμένη, τόσο για το παρόν, όσο και το μέλλον. Είμαι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή, δεύτερον είναι το ελαιόλαδο και τρίτον κάνω γυμναστική».

«Είδα MasterChef αλλά τσαντίστηκα» - Η αποκάλυψη του Διονύση Πρώιου

Τόσα χρόνια μετά το MasterChef, o Διονύσης Πρώιος δεν έχει χάσει το φανατικό κοινό του. Για ακόμα μία χρονιά τα νούμερα του είναι αξιοζήλευτα.

Πολλοί είναι οι πρώην παίκτες του reality μαγειρικής που το βλέπουν και αναπολούν τις δικές τους στιγμές, ωστόσο ο Διονύσης Πρώιος, δεν ήταν από εκείνους που έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ο σεφ μιλάει για το επεισόδιο που είδε, για την απόφαση του να πάρει μέρος σε ταινία ερωτικού περιεχομένου αλλά και το γεγονός ότι ήταν δύο χρόνια παππάς.

«Πήγα να δω δυο επεισόδια του νέου MasterChef αλλά τσαντίστηκα! Δεν έχει τόσο χαβαλέ. Αυτό. Δηλαδή ήταν βαρετό. Μετά το MasterChef έκανα με τον κ. Σειρηνάκη τέσσερις εκπομπές με ερωτικό περιεχόμενο, όπου έκανα μαγειρική, τις οποίες τις είδα σαν πρόκληση. Μην ξεχνάς ότι φτάνω στα 60».

«Ήμουν πάτερ για δυο χρόνια στην Καλιφόρνια, παντρεύω και βαπτίζω ναι», (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).