Φάρμα 2 Highlights (4/2): Τα κλάματα της Αγγελικής Ηλιάδη και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2 Highlights (4/2): Τα κλάματα της Αγγελικής Ηλιάδη και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (4/2) στον ΑΝΤ1 και εμείς όπως κάθε μέρα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τα κλάματα της Αγγελικής Ηλιάδη για την απώλεια του πατέρα της, στον παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Τι είδαμε χθες (4/2) στη Φάρμα 2

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στη Φάρμα, η Αγγελική Ηλιάδη ζήτησε λίγα λεπτά πριν την χθεσινή μονομαχία προκειμένου να μιλήσει για τον χαμό του πατέρα της και για τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης μετά από αυτή τη μεγάλη απώλεια που γνώρισε η οικογένειά της.

Όπως εξήγησε, το έκανε για τον ίδιο τον πατέρα της καθώς της είχε πει πόσο πολύ ήθελε να τη δει στη Φάρμα, ενώ την ώρα που μιλούσε, η Αγγελική Ηλιάδη «έσπασε».

«Θέλω να πω κάτι. Επειδή είναι πολύ πρόσφατος ο χαμός του μπαμπά μου. Ο βασικότερος λόγος που είμαι εδώ, είναι εκείνος. Είναι κάτι που ήθελε πολύ να το κάνω, να έρθω εδώ για αυτό είχα απαγορεύσει στη μητέρα μου να με ενημερώσει για την κατάστασή του. Για να μη φύγω. Ξέρω ότι εκεί που είναι, είναι πάρα πολύ καλά κι είναι χαρούμενος κι υπερήφανος», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Συγκεκριμένα για αυτήν την εβδομάδα αρχηγός ορίστηκε η Σάσα Μπάστα, η οποία έδωσε την μαύρη πέτρα στον πρώτο μονομάχο. Ο παίκτης που επέλεξε τελικά ήταν ο Νεόφυτος. Την επόμενη ημέρα με ρεκόρ αρνητικών ψήφων δεύτερος μονομάχος αναδείχθηκε ο Κουτσαβάκης, ο οποίος δεν πίστευε ότι έλαβε τόσες ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Στην μεταξύ τους μονομαχία, αυτός που κατάφερε να βγει νικητής δεν ήταν άλλος από τον Κουτσαβάκη, με τον Νεόφυτο να αποχαιρετά οριστικά το παιχνίδι.