MasterChef 6: Άσχημα ψυχολογικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης - «Με έχει ενοχλήσει»

«Κόψε το λίγο, σε παρακαλώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Άσχημα ψυχολογικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης - «Με έχει ενοχλήσει»

Απαρηγόρητος ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης πριν από λίγα λεπτά στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 καθώς ήταν ένας από τους παίκτες που ψηφίστηκε στην διαδικασία ψηφοφορίας της μπλε ομάδας.

Ωστόσο, κατά τη δοκιμασία σε πιάτο αντιγραφής κανένας παίκτες δεν φάνηκε να το βοηθάει κάτι που τον στεναχώρησε ιδιαίτερα. Έτσι, σε κάποιο σημείο, ο Δημήτρης Ταϊρίδης δεν άντεξε και ξέσπασε με δάκρυα στην κάμερα του MasterChef.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ταϊρίδη στο MasterChef 6

«Τυράκι, φάκα, κανένας δεν το αντιλαμβάνεται. Ρε σεις ακούτε έναν μάγειρα να λέει στον εξώστη, «Γρηγόρη σε παρακαλώ μίλα μου». Δεν πετάγεται κανένας να πει, «ρε είμαι και γω εδώ»! Είμαστε στο ίδιο σπίτι, πίνουμε έναν καφέ. Καλά, που δεν πίνουμε και καφέ με κανέναν… Κάθομαι μόνος μου.

Είχα την εμπειρία σαν μάγειρας για να μπορέσω να βγάλω το πιάτο. Ήθελα να δω αν θα φιλοτιμηθεί κανείς να πει «ρε μ@λ@κα είμαι και γω εδώ». Τίποτα. Ζήτησα την βοήθεια του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας.

Τι ειρωνεία! Δεν πειράζει, μην το κάνουμε δράμα ούτε μελό. Απλώς είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει στο μαγειρικό κομμάτι και θα το ξεπεράσω. Έχω περάσει δυνατά πράγματα».

To ''λουκέτο'' της επιχείρησής του που του στοίχισε

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι ο παίκτης που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας της εβδομάδας στο MasterChef 6, ο οποίος είχε δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στην επόμενη δοκιμασία. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει έρθει αρκετά δυναμικά αφού έχει ξεχωρίσει για τις μαγειρικές του ικανότητες.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Ταϊρίδη στο MasterChef 6

  • Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι 48 ετών.
  • Είναι από την Αθήνα.
  • Ο Δημήτρης είναι από μικρό παιδί μέσα στις κουζίνες και θέλει μέσω του #MasterChefGR να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
  • Ο κοσμογυρισμένος πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ψαροταβέρνας, υποστηρίζει πως γνωρίζει τα πάντα για όλα τα θαλασσινά εδέσματα και όχι μόνο.
  • Δηλώνει ανταγωνιστικός και παράλληλα συνεργάσιμος.
  • Μπαίνει με μικρό καλάθι στον διαγωνισμό αλλά δεν φοβάται να κριθεί, έχοντας εμπιστοσύνη στις μαγειρικές του γνώσεις.