Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο θησαυρός του Βαγγέλα δεν είναι αυτό που φαντάστηκαν Τζώρτζης και Κατερίνα

Μην το χάσετε απόψε στις 20:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο θησαυρός του Βαγγέλα δεν είναι αυτό που φαντάστηκαν Τζώρτζης και Κατερίνα

Μια ακόμα αποκάλυψη περιμένει την Κατερίνα και τον Τζώρτζη, απόψε Τετάρτη 13/4 στο επεισόδιο του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, μιας και μετά τον θησαυρό του παππού που αποδείχθηκε...άνθρακας, αυτός έχει μία ακόμα επιθυμία την οποία ο Τζώρτζης σκέφτεται να πραγματοποιήσει! Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Απόψε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Βαγγέλας δεν έχει αφήσει, τελικά, θησαυρό στα ξαδέρφια, αλλά τα… παράπονά του για όλους τους Πλατανιώτες, συγκεντρωμένα σε ένα σημειωματάριο. Ο μακαρίτης ζητάει να πάρουν εκδίκηση εκ μέρους του κι ενώ η Κατερίνα και ο Θοδωρής είναι έξαλλοι με τις τρελαμάρες του παππού τους, ο Τζώρτζης είναι αποφασισμένος να μην τον απογοητεύσει!

Τα διαμαντένια σκουλαρίκια, που χάρισε ο Σίμος στην Τούλα, ανάβουν φωτιές και δημιουργούν παρεξηγήσεις και ο Χαραλάμπης απαιτεί από την Καλλιόπη να κόψει τα πάρε-δώσε με τον αδερφό της, που είναι μια… σκουπιδομαζώχτρα! Η Κική εξολομογείται στη Μάρμω όσα έχει μάθει για την Κατίνα από τον Τζίμη, κι εκείνη απειλεί τη Βαλέρια πως θα καλέσει την αστυνομία, αν η… μάνα της δεν έρθει άμεσα στον Πλάτανο, για να λογαριαστούνε!

Εργατικό ατύχημα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» έγινε γνωστή η είδηση από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε ένα εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής πως την ώρα που βρισκόταν σε ένα εξωτερικό γύρισμα για την σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» όπου διάβαζε τα λόγια, καθόταν κάτω από κάτι σιδερένιες κολόνες. Ωστόσο λίγο αργότερα η μια από τις κολόνες έπεσε πάνω από το κεφάλι του γνωστού ηθοποιού.

Μάλιστα, να τονίσουμε πως χρειάστηκε να κάνει τόσο 4 εξωτερικά όσο και 4 εσωτερικά ράμματα. Ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση καθώς έκανε και την μαγνητική.