Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για την Μυρτάλη

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (19/4) επεισοδίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για την Μυρτάλη

Με νέο επεισόδιο έρχεται σήμερα 19/4 η Γη της Ελιάς και φαίνεται πως για κάποιους τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα, ενώ για άλλους προβλέπονται κάποια νέα εμπόδια.

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (19/4) επεισοδίου στη Γη της Ελιάς

Η νέα ζωή της Μυρτάλης παίρνει σάρκα και οστά. Μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι και μπαίνει στην εταιρεία με το 51%. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να οργανώσει γιορτή προς τιμήν της στο σπίτι του.

Η Μυρτάλη χαρίζει ένα κειμήλιο της μητέρα της στην Αθηνά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τη στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας. Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα συσσωρεύονται για τον Στάθη, ο οποίος, πέρα από τους προβληματισμούς για τη νέα του σχέση, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και ας δούλευε στα κτήματα όλη του τη ζωή.

Γη της Ελιάς

Η Εύα τον καλεί να ταξιδέψει μαζί της στην Αθήνα προκειμένου να ξεχαστεί και να ηρεμήσει. Οι συνεχείς εκρήξεις του Αλέξη προβληματίζουν τη Μαργαρίτα που δεν ξέρει πλέον με ποιον άλλο τρόπο να τον πλησιάσει. Η Αντιγόνη θα βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα όταν ο Μάνος ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της.

Δυσάρεστες εξελίξεις στην σειρά - Ανακοινώθηκε πως...

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στην σειρά Γη της ελιάς, που έχει μπει κι ένα νέο πρόσωπο, με την εκπομπή "Πάμε Δανάη" να αποκαλύπτει το πρωί της Δευτέρας 18/4 ένα σοκαριστικό spoiler για τις εξελίξεις, που θα συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό.

"Στα άκρα θα φτάσει η κατάσταση με το διαζύγιο μεταξύ του Στάθη και της Αρετής. Ο Στάθης για να ξεχαστεί φεύγει ένα ταξίδι, μία ερωτική απόδραση με την Εύα στην Αθήνα. Περνάνε καλά αλλά ο Στάθης έχει το μυαλό του στις καταστάσεις που υπάρχουν πίσω στην Μάνη, γιατί ως γνωστών, Αρετή και Στέφανος θέλουν να τον αφήσουν απένταρο, να φύγει από αυτό το γάμο χωρίς ούτε ένα ευρώ.

Παράλληλα, η Βασιλική θα καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα της, πράγμα που θα την φέρει σε μεγάλη ρήξη με την υπόλοιπη οικογένεια. Εν το μεταξύ η Αρετή μαθαίνει για την ερωτική απόδραση του Στάθη και της Εύας στην Αθήνα, γίνεται έξαλλη και θα δούμε με ποιον τρόπο θα... τον εκδικηθεί."