Survivor 5: Τα "καυτά" πλάνα της Ναυσικάς και του Νίκου από τον σημερινό (3/5) αγώνα

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τα

Ο Νίκος και η Ναυσικά έχουν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι του Survivor 5, την ίδια στιγμή που όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά για την κόκκινη ομάδα, σε αντίθεση με τους μπλε που δεν μπορούν να χαρούν ούτε την νίκη τους.

Η "καυτές" αγκαλιές του Νίκου και της Ναυσικάς στο Survivor 5

Λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό (3/5) αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες έκαναν ζέσταμα για να προετοιμαστούν για τον σκληρό στίβο μάχης. Οι αγκαλιές συμπεριλαμβάνονται στο ζέσταμα;

Ας πούμε πως ναι, καθώς παρατηρήσαμε ότι οι δύο παίκτες αγκαλιάστηκαν σφιχτά, για να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο, ωστόσο μας χάρισαν κάποια "καυτά" πλάνα.

Ξέφυγαν τελείως - Τα ακατάλληλα πλάνα του μοντέλου με την πίσω όψη της

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα... ανάρμοστα πλάνα του φετινού Survivor 5, με τον σκηνοθέτη να επιλέγει να προβάλλει πάντα τα πιο τζούσι! Σούσουρο λοιπόν έχει δημιουργηθεί ξανά με μερικά πλάνα που προβλήθηκε στο επεισόδια αυτής της εβδομάδας με πρωταγωνίστρια αυτήν την φορά την... Ναυσικά.

Συγκεκριμένα, στο 25/4 επεισόδιο, οι κόκκινοι κέρδισαν το ταξίδι στο Μαϊάμι κι ο Ατζούν ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να επιλέξουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, καθώς το σκορ τους ήταν πολύ κοντά. Έτσι, ο παίκτης της μπλε με τη σειρά του θα επέλεγε κι ακόμα ένα φίλο του για αυτό οι κόκκινοι διάλεξαν τον Άρη κι αυτός τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Οι παίκτες φυσικά ξεσάλωσαν για τα καλά και δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να τραγουδούν. Μάλιστα, η κάμερα δεν άφησε λεπτό την Ναυσικά , έχοντας κεντράρει στο σορτσάκι της και στα... οπίσθιά της.

Η Ναυσικά και τα... πλάνα της στο Survivor 5 φωτογραφίες

Η Ναυσικά και τα... πλάνα της στο Survivor 5