Σασμός: Τρόμος για την Στέλλα - Η κίνηση του Γεράσιμου που θα την αιφνιδιάσει...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Τρόμος για την Στέλλα - Η κίνηση του Γεράσιμου που θα την αιφνιδιάσει...

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά Σασμός. Λίγο πριν δούμε την Αργυρώ να καταρρέει λόγω ενός προβλήματος υγείας, περνούν με τον Σταύρο από πολύ περίεργες καταστάσεις, μιας και θεωρούν την επιστροφή τους στην Κρήτη μεγάλο λάθος.

Ο Αστέρης από την άλλη, θέλει να κατακτήσει ξανά την καρδιά της, παρόλο που η ίδια όταν τον βλέπει τρέχει να κρυφτεί...

Οι 23/5 εξελίξεις της σειράς Σασμός του ALPHA

Επεισόδιο 146

Η εξομολόγηση του Αμερικάνου ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Ένας απρόσμενος μάρτυρας, θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνες του Φραγκιαδάκη.

Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει.

Ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα. Η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος.

Η Αργυρώ διαλύει τον αρραβώνα Μαρίνας και Αντώνη

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα spoiler "βόμβα" για την επιτυχημένη σειρά Σασμός. Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε με αποκλειστικό, η Αργυρώ αργοπεθαίνει από μια αρρώστια την οποία δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν, ωστόσο, θα έρθει η στιγμή που θα μαθευτεί...

Όπως επίσης πρώτοι σας αποκαλύψαμε, η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να παντρευτούν, αφού πλέον τίποτα δεν θα μπει ανάμεσα τους. Στον αρραβώνα τους λοιπόν θα αποκαλυφθεί η υγεία της Αργυρώς.

Το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει έναν αρραβώνα ακολουθώντας όλες τις παραδόσεις της Κρήτης, θέλοντας μάλιστα έτσι να ανακοινώσουν τη σχέση τους, καθώς κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Έτσι και θα γίνει.

Στο σπίτι τους έχουν γιορτή με στολισμούς, τραπέζια και κόσμο. Ξαφνικά όμως, η Αργυρώ θα νιώσει αδιαθεσία και θα λιποθυμήσει μπροστά στην Μαρίνα που δεν γνώριζε τίποτα...

Σασμός σκηνοθετικό λάθος