X-Factor: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα - Την Κυριακή ανεβαίνει στη σκηνή ο...

Μην το χάσετε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα - Την Κυριακή ανεβαίνει στη σκηνή ο...

Το X-factor οδεύει προς το 4ο live του και την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 21:00 στο MEGA, έρχεται για να ανεβάσει κι άλλο την ένταση με μουσικές αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και δυναμισμό αλλά και σκηνικές παρουσίες με πολλές και ανατρεπτικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές!

Οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, θα ζήσουν για άλλη μία φορά την αγωνία της διαδικασίας, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης (δείτε τις τελευταίες δηλώσεις του για τη Μαρίζα Ρίζου) θα βρίσκεται και πάλι δίπλα στην κριτική επιτροπή για να κάνει τα...δικά του και να δώσει ασυλία σε έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή

Στα highlights του 4ου live show, ο Μιχάλης Κουινέλης θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τη Marseaux για να ερμηνεύσουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Χαιρετισμούς". Μαζί τους ο Solmeister. Ακόμα, η Κατερίνα Λιόλιου θα τραγουδήσει το "Μη ρωτάς τους άλλους", ένα από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια, το οποίο είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής για τον Γιάννη Πάριο πριν από 21 χρόνια.

«Δεν περίμενα να φύγω» - Οι πρώτες δηλώσεις του Borek μετά την αποχώρησή του

Το πρωί της Δευτέρας (6/6) μέσα από την εκπομπή "MEGA Καλημέρα" βρέθηκε καλεσμένος ο Borek ο οποίος το βράδυ της Κυριακής 5/6 αποχώρησε από το 3ο live του X-Factor, Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για την εμπειρία του στον μουσικό διαγωνισμό.

«Από την αρχή μέχρι τώρα ήταν μια ωραία διαδρομή. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, δεν μπορώ να τα βάλω σε μια λέξη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να φύγω. Αλλά βγαίνοντας από το show μόνο κερδισμένος βγαίνεις.

Σίγουρα για εμάς που θέλουμε να διαφημιστούμε μέσα από το show, παίζει ένα ρόλο το αν έχει μεγάλη απήχηση ή όχι. Για εμένα ήταν ένα καλό εισιτήριο το X Factor. Έκανα πολλούς φίλους μέσα από το X Factor, κάναμε συζητήσεις για να κάνουμε πράγματα παρέα. Τα παιδιά της παραγωγής είναι εξαιρετικά. Με το Χρήστο Μάστορα ήμασταν συμμαθητές. Η θέση του εχθές ήταν δύσκολη».