Άγριες Μέλισσες: Είναι γεγονός! Παντρεύονται Δρόσω και Κωνσταντής

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (27/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Είναι γεγονός! Παντρεύονται Δρόσω και Κωνσταντής

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (27/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς η Δρόσω θα πει το πολυπόθητο ναι στον Κωνσταντή και θα ανέβουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από τον γάμο).

Τι θα δούμε σήμερα (27/6) στις Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 137

Η Δρόσω δίνει την πολυπόθητη απάντηση στον Κωνσταντή. Ο Δούκας αντιμετωπίζει την οργή της Πηνελόπης ενώ η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κόρη της. Κι ενώ πλησιάζει η ώρα του γάμου, ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασής του... Ο Πέτρος με τον Ζάχο παρακολουθούν το Χρήστο και προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδια του. Θα τα καταφέρουν;

Το τέλος Δρόσως - Κωνσταντή και Ασημίνας - Νικηφόρου

Από τη στιγμή που η Ασημίνα και ο Νικηφόρος γνωρίστηκαν στον πρώτο κύκλο των Άγριων Μελισσών, έγιναν το πιο αγαπημένο ζευγάρι του κοινού. Έκτοτε, χώρισαν, τσακώθηκαν, πήγαν στα δικαστήρια και τελικά τα ξαναβρήκαν. Το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φινάλε τους στη σειρά, το οποίο θα φέρει πολλά χαμόγελα.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλος και για τα δύο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς, Δρόσως-Κωνσταντή και Ασημίνας-Νικηφόρου.

Τη μέρα του γάμου της Δρόσως και του Κωνσταντή, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των δαχτυλιδιών στην εκκλησία, ο Νικηφόρος βγάζει δύο βέρες από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα, ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να θεωρούνται παντρεμένοι.

Όμως ο παπα-Γρηγόρης τους βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμος της Δρόσως και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται, μπροστά σε όλους ανακηρύσσει παντρεμένους και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου ακολουθεί μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού!