Άγριες Μέλισσες: Οργισμένη η Μυρσίνη - Θέλει οπωσδήποτε να γνωρίσει το εγγόνι της

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (4/7)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Οργισμένη η Μυρσίνη - Θέλει οπωσδήποτε να γνωρίσει το εγγόνι της

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (4/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και η Μυρσίνη παλεύει για να γνωρίσει το εγγόνι της, παρά τις έντονες αντιδράσεις της Αγορίτσας (δείτε εδώ τι έγινε στα παρασκήνια της σειράς μετά το μεγάλο φινάλε).

Τι θα δούμε σήμερα (4/7) στις Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 141

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της. Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφαση του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας…

Φρικτό φινάλε για τη Μυρσίνη - Το όραμα που βλέπει πριν πεθάνει

Στις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος είχε ένα εξώγαμο παιδί και θέλει πάση θυσία να γνωρίσει το εγγόνι της, παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας. «Σε παρακαλώ Αγορίτσα, μάθε πού βρίσκεται αυτό το παιδί! Είναι η συνέχεια του Σέργιού μου και ό, τι μου έχει απομείνει από εκείνον, σε παρακαλώ», την εκλιπαρεί και η Αγορίτσα αναγκάζεται να της δώσει κάποια στοιχεία.

Η Μυρσίνη έχει μάθει ότι ο γιός της ήταν βιαστής και μάλιστα είχε αφήσει πίσω του και ένα παιδί. Έτσι, πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο Σέργιος… θύμα ή θύτης; Μετανιωμένη για όλα, πάει να βρει τις τρεις αδελφές στο σπίτι τους.

«Τι θέλεις εδώ, Μυρσίνη;», λέει η Ελένη και εκείνη τους απαντάει: «Ήρθα να ζητήσω συγγνώμη! Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο γιος μου είναι βιαστής, δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά δυστυχώς έμαθα την αλήθεια! Το είχε κάνει ξανά στο παρελθόν... Συγχωρέστε με... για όλα», απολογείται και εκείνες κοιτιούνται.

Η Μυρσίνη μετά τον θάνατο του Δούκα, χάνει κάθε διάθεση για ζωή και παραιτείται. Κλείνεται στον εαυτό της και αρνείται να φάει! Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα την ισχυρή γυναίκα που όλοι θαύμαζαν.

Παθαίνει τρία εγκεφαλικά που την αφήνουν ανήμπορη να εξυπηρετήσει τον εαυτό της. Η μόνη της συντροφιά, εκτός από την Αγορίτσα που τη φροντίζει, είναι τα οράματα που έχει από το παρελθόν.

Όλη της η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια της. Ένα δάκρυ κυλάει στα μάγουλά της! Καταλαβαίνει πως τα είχε όλα και έχασε τα πάντα! Το όραμα του Δούκα να την κοιτάζει χαμογελαστός και γεμάτος έρωτα για εκείνη είναι το τελευταίο που βλέπει πριν κλείσει τα μάτια της για πάντα.