Άπιστος: Η Ασιγιά και η Ντερίν στα χέρια των απαγωγέων - Ποια θα καταφέρει να μείνει ζωντανή

Μην χάσετε σήμερα 8/8 την συγκλονιστική συνέχεια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άπιστος: Η Ασιγιά και η Ντερίν στα χέρια των απαγωγέων - Ποια θα καταφέρει να μείνει ζωντανή

Το ενδιαφέρον του κοινού είχε μονοπωλήσει και κατάφερε τελικά να κερδίσει η καθημερινή σειρά του Σκαι, η οποία κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό αυτό το καλοκαίρι, ο Άπιστος. Η Ασιγιά (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό που παίρνει για κάθε επεισόδιο) φαίνεται πως κινδυνεύει για τα καλά, μιας και έχει πέσει θύμα απαγωγής, και η ζωή της κρέμεται από μία κυριολεκτικά πολύ λεπτή κλωστή!

Όσα θα δούμε σήμερα 8/8 στον Άπιστο

Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, άλλο ένα «χτύπημα» αλλάζει ξανά τα δεδομένα: εξαφανίζεται και η Ασιγιά! Μέσα σε όλες αυτές τις συγκλονιστικές εξελίξεις, ο Βολκάν αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Μελίχ τον αδελφό της Γκιονούλ, ο οποίος συμμετέχει στην έρευνα, ότι αυτός και η γυναίκα του ήταν στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Στο μεταξύ, η Ντερίν συνέρχεται και βλέπει μπροστά της την Ασιγιά. Όπως αποδεικνύεται πολύ σύντομα, πίσω από την απαγωγή και των δυο τους είναι ο Φαρούκ και η Ναζλί. Και το σχέδιό τους δεν σταματά εκεί ο Φαρούκ θέλει να βάλει την Ασιγιά να σκοτώσει την Ντερίν, όμως αποτυγχάνει πλήρως και στο τέλος και οι δυο κοπέλες φεύγουν ελεύθερες…

Η Ασιγιά και η Ντερίν στα χέρια των απαγωγών

Την ίδια στιγμή, η Γκιονούλ, έξαλλη με την κόρη της και με αυτό που σκαρφίστηκε για να ξεφορτωθεί την Ασιγιά, της λέει πως όλο αυτό γύρισε τελικά μπούμερανγκ εναντίον της! Όσο για τον Βολκάν, της ανακοινώνει πως πλέον δεν υπάρχει γυρισμός και η μόνη λύση είναι να χωρίσουν, αλλά η Ντερίν τού ξεκαθαρίζει πως δεν θα τον αφήσει να επιστρέψει στην Ασιγιά και θα του απαγορεύσει να βλέπει την κόρη τους, τη Ζεϊνέπ.

Και μέσα σε όλα, ο ερχομός της Ασιγιά Γκουναλάν στην πόλη φέρνει την Ασιγιά αντιμέτωπη με μια πολύ σκληρή αλήθεια, που θα αλλάξει πολλά μέσα της. Η γυναίκα αυτή της λέει πως ήταν αρραβωνιασμένη με τον πατέρα της, αλλά εκείνος την απάτησε με μια άλλη, την οποία άφησε έγκυο.

Στο μωρό εκείνο έδωσε το όνομα Ασιγιά, από τη μοναδική αγάπη της ζωής του. Μάλιστα, της λέει πως επέστρεφε διαρκώς κοντά της ζητώντας της να είναι ξανά μαζί, πράγμα που κλονίζει την Ασιγιά, η οποία βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Βολκάν να προσπαθεί να την πείσει να γίνουν ξανά οικογένεια.

Θα αργήσει αλλά θα έρθει η λύτρωση - Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Η μάχη της Ασιγιά απέναντι στον πρώην άντρα της συγκινεί τους τηλεθεατές και τους κάνει να ταυτιστούν με αυτή τη δυναμική γυναίκα.

Η Ασιγιά είναι μια πετυχημένη γιατρός παντρεμένη με τον Βολκάν, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Αλί. Η ζωή τους δείχνει να κυλάει ήρεμα και υπέροχα και τίποτα δεν φαίνεται να σκιάζει την ευτυχία τους. Μέχρι που σε μια στιγμή όλα θα ανατραπούν, όταν η Ασιγιά ανακαλύψει μια ξανθιά τρίχα στο κασκόλ του άντρα της.

Διαβάστε το σούπερ αποκλειστικό στο TV-24.gr