Η Μάγισσα: Ένας γάμος πραγματοποιείται στη Μάνη και ένα μωρό εξαφανίζεται - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του ANT1

Αναλυτικά η υπόθεση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μάγισσα: Ένας γάμος πραγματοποιείται στη Μάνη και ένα μωρό εξαφανίζεται - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του ANT1

Με στόχο να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΝΤ1, αλλά και να αγγίξουν την επιτυχία που έκαναν οι Άγριες Μέλισσες, η ομάδα της συγκεκριμένης σειράς ενώνεται ξανά για να παρουσιάσει την Μάγισσα, ένα νέο σίριαλ που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Πρόκειται για ένα θρίλερ που μας μεταφέρει στο μακρινό 1818, λίγο πριν την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Μάνη, με τους ηθοποιούς να μένουν στον Πύργο, καθώς όλες οι σκηνές θα γίνουν σε φυσικούς χώρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η πρώτη προβολή θα γίνει τον Ιανουάριο του 2023 και τα επεισόδια θα παρουσιάζονται δύο φορές την εβδομάδα.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στην Ελένη Τρίγγου, ενώ τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες θα υποδυθούν ο Γιώργος Γάλλος, ο ΝίκοςΨαρράς, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Αναστάσης Ροϊλός.

Η υπόθεση για την Μάγισσα του ANT1

Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δύο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσά τους. Ωστόσο ο περίγυρός τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση.

Οι δύο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό. Το μέλλον του όμως είναι δυσοίωνο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εξαφανίζεται, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας βλέπει όραμα πως το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και την ενημερώνει.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη, αλλά και ως μάγισσα. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητά της αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας, άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί.

Το μεγάλο μαρτύριο όμως για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι; Παράλληλα με όσα συμβαίνουν, ο άντρας του σπιτιού κάνει χρήση του θεσμού της σύγκριας.

«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για άλλη μία σειρά του καναλιού

Είμαστε μια ανάσα πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, καθώς από Σεπτέμβρη θα δούμε στις οθόνες μας παλιές και νέες παραγωγές, αφού όλα τα κανάλια ανεξαιρέτως έχουν στραφεί στη μυθοπλασία. Ο ΑΝΤ1, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος», που φαίνεται πολλά υποσχόμενο, και εμείς σας παρουσιάζουμε όσες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται πως εδώ και ένα μήνα το κανάλι έδωσε τα χέρια με τον Κρατερό Κατσούλη που θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά αν και ταλαντευόταν και μεταξύ του ΣΚΑΙ. Αναμένουμε λοιπόν να τον δούμε ξανά στις οθόνες μας μετά από καιρό, μαζί με πολλούς άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς που θα σας παρουσιάσουμε και παρακάτω.

Το «Ποιος Παπαδόπουλος;» έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2022 στον ΑΝΤ1 για να χαρίσει στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου. Οι πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς του AΝΤ1 μπήκαν στους ρόλους τους και τα απολαυστικά τους μπλεξίματα είναι ακόμα στην αρχή.16 χρόνια πριν, εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια.
16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των γιων τους.
Πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων;

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Νίκος Seymour Σταθόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Το «ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;» είναι παραγωγή της TANWEER PRODUCTIONS και θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023.