Μικαέλα Φωτιάδη- Εύη Ιωαννίδου: Όλη η αλήθεια πίσω από το πρόσωπο που τις "χώρισε"!

Έβαλε "φωτιά" στη φιλία τους!

Μικαέλα Φωτιάδη- Εύη Ιωαννίδου: Όλη η αλήθεια πίσω από το πρόσωπο που τις

Αυτή είναι όλη η αλήθεια πίσω από το πρόσωπο που χώρισε την Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου!

Οι δύο φίλες ήταν από τα ηγετικά μέλη της "τριάδας φωτιάς" στην περσινή σεζόν του GNTM, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι δυο τους έχουν κόψει διπλωματικές τόσο μεταξύ τους όσο και με την τρίτη της παρέας, Μέγκι Ντρίο.

Μικαέλα Φωτιάδη: Έσταξε... «φαρμάκι» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα κορίτσια του GNTM! (Βίντεο)

Η ρήξη ανάμεσα στα δύο μοντέλα δεν ήρθε τυχαία αλλά την έφερε ένας άντρας. Συγκεκριμένα, η Εύη Ιωαννίδου έβγαινε για λίγο καιρό με έναν επιχειρηματία με τον οποίο είχαν αναπτύξει μία τρυφερή φιλία, ωστόσο όταν εκείνος αντίκρισε τη Μικαέλα Φωτιάδη, θέλησε να βάλει τέλος στη σχέση του με την Εύη και έκτοτε βρίσκεται σε σχέση με τη Μικαέλα.

Έτσι η εκρηκτική ξανθιά είναι ήδη σε σχέση δύο μήνες με τον επιχειρηματία, ενώ η σχέση της με την Εύη είναι πιο παγωμένη από ποτέ.

Μέγκι Ντρίο: Η ενόχληση της παρουσιάστριας με την στάση της απέναντι στην Εύη Ιωαννίδου!

Μεγάλη ήταν η ενόχληση της παρουσιάστριας με την στάση της Μέγκι Ντρίο απέναντι στην πρώην συμπαίκτρια και φίλη της Εύη Ιωαννίδου!

Όλα ξεκίνησαν μετά την προβολή δηλώσεων της Εύης Ιωαννίδου, οι οποίες έκαναν έξαλλη τη Μέγκι!

Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά!

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για την προσωπική ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Εύης Ιωαννίδου, με την Καινούργιου να κάνει παρατήρηση λέγοντας χαρακτηριστικά...

"Μη μιλήσει κανείς. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα. Είπε η Μέγκι ότι υπήρχε φλερτ. Δεν είμαι τρελή. Εγώ δε σου βάζω χέρι. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Δε θέλω στη δική μου εκπομπή".