Βίντεο σοκ! Τρένο παρέσυρε περιπολικό - Καρέ καρέ η τρελή πορεία!

Αντέχετε να το δείτε; Σκληρές εικόνες!

Βίντεο σοκ! Τρένο παρέσυρε περιπολικό - Καρέ καρέ η τρελή πορεία!

Ένα βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τρένο που παρέσυρε περιπολικό ! Καρέ καρέ η τρελή πορεία!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Μίντλαντ στο Τέξας των ΗΠΑ, οι αστυνομικοί παραβίασαν το κόκκινο φανάρι που αναβόσβηνε, προκειμένου να βοηθήσουν ένα μωρό, το οποίο δεν ανάσαινε, σύμφωνα με την κλήση που είχαν λάβει από τους συγγενείς του παιδιού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τα δύο περιπολικά περίμεναν... υπομονετικά στην διάβαση προκειμένου να περάσει το τρένο που τους είχε... κλείσει τον δρόμο. Μόλις πέρασε και το τελευταίο βαγόνι, ο οδηγός του πρώτου περιπολικού θέλησε να περάσει, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, την ίδια ώρα περνούσε δεύτερο τρένο από το αντίθετο ρεύμα. Έχετε δει και αυτό το βίντεο ανατριχίλα; Πεντάχρονη υπνοβατεί και πέφτει από τον 11ο όροφο!

Δείτε...

Βίντεο σοκ! Βραστή σούπα εξερράγη στο πρόσωπο σερβιτόρας!

Ένα βίντεο σοκ έγινε viral στο διαδίκτυο της τελευταίες ώρες! Μοιάζει απίστευτο αλλά βραστή σούπα εξερράγη στο πρόσωπο σερβιτόρας!

Η ίδια, υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπό της και το όλο συμβάν έγινε σε εστιατόριο στην Κίνα, όταν μια μεγάλη κατσαρόλα με καυτή σούπα εξερράγη, στην προσπάθειά της να βγάλει έναν αναπτήρα που είχε ρίξει μέσα ένας πελάτης.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης στο εστιατόριο Haidilao στο Κουνμίνγκ, έριξε κατά λάθος τον αναπτήρα του στην καυτή σούπα, ένα παραδοσιακό κινεζικό γεύμα που περιλαμβάνει μαγειρεμένα κομμάτια κρέατος και άλλα συστατικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα που τοποθετείται επάνω στο τραπέζι.

Τα πλάνα του ατυχήματος δείχνουν την σερβιτόρα να προσπαθεί να βγάλει τον αναπτήρα με κουτάλες, όταν ξαφνικά η καυτή σούπα εκρήγνυται και πέφτει επάνω στην σερβιτόρα και τους πελάτες. Καθώς η κατσαρόλα διατηρείται ζεστή στο τραπέζι πάνω σε μια ηλεκτρική εστία, οι θερμοκρασία του ζωμού, που συχνά περιέχει τσίλι και άλλα μπαχαρικά, μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 200 βαθμούς Κελσίου.

Η σερβιτόρα και ο πελάτης μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το BTime. Το περιστατικό συνέβη στις 15 Μαΐου και το εστιατόριο δήλωσε την Τρίτη πως εξακολουθούν να διερευνούν το ζήτημα. Μάλιστα, σύμφωνα με το εστιατόριο, το ατύχημα συνέβη όταν ένας από τους πελάτες στο τραπέζι έριξε τον αναπτήρα μέσα στον ζωμό την ώρα που προσπαθούσε να τον δώσει σε έναν φίλο του. Ο πελάτης υπέστη μικρά εγκαύματα στο χέρι του ενώ η σερβιτόρα αναρρώνει από πιο σοβαρά εγκαύματα. Δείτε το βίντεο σοκ: