Πάολα: Έβαλε φόρεμα και τρέλανε κόσμο με τον χορό της! Αν τον κάνεις, θα γυρίσει μέχρι και ο πρώην σου!

Το βίντεο με την εμφάνιση που τα έσπασε!

Πάολα: Έβαλε φόρεμα και τρέλανε κόσμο με τον χορό της! Αν τον κάνεις, θα γυρίσει μέχρι και ο πρώην σου!

Η Πάολα έβαλε φόρεμα και τρέλανε κόσμο με τον χορό της! Αν τον κάνεις, θα γυρίσει μέχρι και ο πρώην σου και έχουμε το βίντεο με το πιο καυτό στιγμιότυπο!

Η τραγουδίστρια, ξεκίνησε να χορεύει στο μαγαζί που εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και τα έσπασε κανονικά! Η Πάολα έβαλε το διάφανο φόρεμά της, για το οποίο ήδη σου έχουμε μιλήσει και προκάλεσε ταραχές!

Μάλιστα η ίδια, ανέβασε και το σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram της και σου προτείνουμε να τον δεις προσεκτικά! Αν τον κάνεις κι εσύ, θα γυρίσει μέχρι και ο πρώην σου! Ιδού λοιπόν το απόλυτο βίντεο:

Πάολα: Φόρεσε κοντή φούστα και με το χορό της έκανε όλο το μαγαζί να πάθει αμόκ! Γυάλιζε ολόκληρη!

Κοντή φούστα φόρεσε η Πάολα και με το χορό της πάνω στην πίστα έκανε όλο το μαγαζί να πάθει αμόκ. Γυάλισε ολόκληρη η τραγουδίστρια.

Σε κάθε εμφάνιση της στο νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται προκαλεί χαμό με τα τραγούδια της και τις κινήσεις της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε είδαμε την Πάολα να χορεύει και όλο το μαγαζί να παθαίνει αμόκ με τον χορό της και το σώμα της.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά είχαν προειδοποιήσει για βόμβα .

Πάολα: Έσπασε κάθε ρεκόρ με το κοντό της φόρεμα! Είναι μαύρο και μοιάζει με «προβολέα»!

Η Πάολα έσπασε κάθε ρεκόρ με το κοντό της φόρεμα! Είναι μαύρο και μοιάζει με «προβολέα», σίγουρα αν το δείτε θα πάθετε αμόκ όπως και εμείς!

Η Πάολα είναι από τις τραγουδίστριες που είτε τις αγαπάς, είτε τις μισείς. Κάθε της εμφάνιση προκαλεί σάλο και σίγουρα αυτή που θα δείτε, συζητήθηκε πολύ!

Η ίδια, ανέβηκε στην πίστα πιο εντυπωσιακή από ποτέ και τρέλανε τους πάντες με το κοντό της μαύρο φόρεμα. Είναι φουλ γυαλιστερό και έχει τόσες παγιέτες, που μοιάζει με προβολέα! Από εμάς παίρνει 10άρι και ελπίζουμε το ίδιο και από εσάς. Ιδού η σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Έχετε δει το τατουάζ που έκανε fan για χάρη της;