Saz City Life Hotel: Πρωτοπορία και αισθητική στην καρδιά των Ιωαννίνων

Ποιοτικές υπηρεσίες κι ανεπιτήδευτη πολυτέλεια εξασφαλίζουν μια απολαυστική διαμονή

Saz City Life Hotel: Πρωτοπορία και αισθητική στην καρδιά των Ιωαννίνων

Έχοντας ήδη συμπληρώσει επτά χρόνια λειτουργίας, το βραβευμένο για το design του Saz City Hotel στα Ιωάννινα παραμένει το αγαπημένο των επισκεπτών, που το επιλέγουν για τις υψηλές επιπέδου υπηρεσίες, αλλά και τον ανεπιτηδεύτα κοσμοπολίτικο αέρα του.

Τα δωμάτια του Saz Hotel

Στην καρδιά της πόλης, πάνω στην κεντρική πλατεία, το 10όροφο κτίριο, που ξεχωρίζει αμέσως χάρη στον πρωτοποριακό και μοντέρνο σχεδιασμό του, προσφέρει πρόσβαση σε άτομα με αναπηρίες, pet friendly δωμάτια, ενώ διαθέτει πισίνα και συνεδριακό κέντρο.

Τα δωμάτια του Saz Hotel

Στα 23 ευρύχωρα δωμάτιά του, με τα υπέρδιπλα κρεβάτια και τα glamorous μπάνια, θα βρεις την ξεκούραση και τη χαλάρωση που αποζητάς. Κατασκευασμένα με μεράκι, φαντασία και απαράμιλλη αισθητική, διακοσμημένα με φινέτσα σε γήινους τόνους και πολύ φωτεινά - άλλα με θέα στην πόλη κι άλλα στην όμορφη λίμνη Παμβώτιδα- θα κάνουν τη διαμονή σου απολαυστική.

Το roof garden του Saz Hotel

Εννοείται πως δεν πρέπει να παραλείψεις να γευτείς το χειροποίητο πρωινό τους, με παραδοσιακές λιχουδιές, ενώ τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού επιβάλλεται να επισκεφθείς το roof garden με τη μαγευτική θέα για ένα καφεδάκι ή κοκτέιλ.


Info:


SAZ City Life Hotel: 28ης Οκτωβρίου 7, ΤΚ 45221, Ιωάννινα
T. 26510 78888 / F. 26510 22270
E. info@saz-hotel.com
FB: https://www.facebook.com/sazhotel
Site: saz-hotel.com