NESTOS HOTEL: Το φιλόξενο ξενοδοχείο στην Ξάνθη σε κερδίζει με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Στα must το πρωινό του, όπου απολαμβάνουμε ποικιλία παραδοσιακών γεύσεων και χειροποίητες νοστιμιές

NESTOS HOTEL: Το φιλόξενο ξενοδοχείο στην Ξάνθη σε κερδίζει με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των Αποκριών, με τους εορτασμούς να κορυφώνονται μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Για όλους εμάς που το φημισμένο -και μεγαλύτερο σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα- ξανθιώτικο καρναβάλι αποτελεί την ιδανική επιλογή για γλέντι και διασκέδαση, τότε ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του NESTOS HOTEL μάς περιμένει για να κάνει την παραμονή μας στην όμορφη θρακιώτικη πόλη αξέχαστη.

Το εσωτερικό του Nestos Hotel

Σε προνομιακή θέση, μόλις μισή ώρα από το αεροδρόμιο της Καβάλας και σε κοντινή απόσταση από όλα τα κορυφαία αξιοθέατα της Ξάνθης, το NESTOS HOTEL αποτελεί την ιδανική αφετηρία για ημερήσιες εξορμήσεις, καθώς βρίσκεται κοντά στα Τέμπη του ποταμού Νέστου, τα Πομακοχώρια, τον καταρράκτη του Λειβαδίτη, το Πόρτο Λάγος, τη λίμνη Βιστωνίδα και τα Αρχαία Άβδηρα.

Τα δωμάτια στο Nestos Hotel

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο Nestos Hotel

Τα δωμάτια στο Nestos Hotel

Τα 74 προσφάτως ανακαινισμένα δωμάτιά του είναι ευρύχωρα, μοντέρνα και φωτεινά και παρέχουν όλες τις ανέσεις που χρειαζόμαστε για να ξεκουραστούμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

Το πρωινό στο Nestos Hotel

Στα must το πρωινό του, όπου απολαμβάνουμε ποικιλία παραδοσιακών γεύσεων, με τις σπιτικές μαρμελάδες, τα γλυκά κουταλιού και τις χειροποίητες πίτες να ξεχωρίζουν, ενώ στο Corner Bar χαλαρώνουμε πίνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ μας.

Στα must το πρωινό του Nestos Hotel

Ύστερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού, το NESTOS HOTEL έχει πλέον κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, προσφέροντας σταθερά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά και συνολικά μια υπέροχη εμπειρία φιλοξενίας, με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο.

Info

Hotel Nestos
Τέρμα 28ης Οκτωβρίου, Ξάνθη
Τηλ: 25410 27531-4, 25410 24458 / Φαξ: 25410 27535 / Email: info@nestos-hotel.gr

Site Nestos Hotel Xanthi

Facebook Nestos Hotel Xanthi

Instagram nestoshotel_xanthi