Ξενοδοχείο Έλενα: Η επιλογή μας ταξιδεύοντας στην Ξάνθη

Το ιδανικό κατάλυμα για να χαρούμε το Καρναβάλι και να χαλαρώσουμε

Ξενοδοχείο Έλενα: Η επιλογή μας ταξιδεύοντας στην Ξάνθη

Με τη φήμη του να έχει ξεπεράσει πλέον τα σύνορα της χώρας, το ξανθιώτικο καρναβάλι αποτελεί σίγουρα τον καλύτερο λόγο για να επισκεφθεί κανείς αυτές τις μέρες την όμορφη πόλη της Θράκης και να απολαύσει τις παραδοσιακές εκδηλώσεις που διοργανώνουν με κέφι οι ντόπιοι από το 1966.

Σε κεντρική τοποθεσία, με δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, και μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από την Παλιά Πόλη της Ξάνθης, το ξενοδοχείο Έλενα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διαμονή μας.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου Έλενα

Εκεί θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, καθώς τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτιά του, με την πανέμορφη θέα στο ποτάμι ή το βουνό, μάς εγγυώνται τη χαλάρωση που έχουμε ανάγκη.

Καφεδάκι στη βεράντα του ξενοδοχείου Έλενα

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου απολαμβάνουμε από νωρίς το πρωινό που σερβίρεται σε μπουφέ, το καφεδάκι μας στην ηλιόλουστη βεράντα, αλλά και αργότερα το ποτό μας στο μπαρ.

Στο ξενοδοχείο Έλενα το πάντα ευγενικό προσωπικό, η καθαριότητα, η άνεση και η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, κερδίζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες!

Info

Διεύθυνση: Λεωφ. Στρατού 2, Ξάνθη
E-mail:info@elenahotel.gr
Τηλέφωνο: 2541063901