Τα κόκκινα χείλη είναι πόλος έλξης για τον κάθε άνδρα! Αυτό και μόνο πρέπει να μας κινητοποιήσει κορίτσια και να μάθουμε να το φοράμε σωστά! Ένα τόσο έντονο κραγιόν, όμως μπορεί και να σε εκθέσει αν δεν το φορέσεις σωστά!

Κάνε το κόκκινο κραγιόν όπλο στα χέρια σου! Το youweekly θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές για να κάνεις τα χείλη σου σαγηνευτικά φορώντας απλά ένα κόκκινο κραγιόν και κάνοντας όλους τους άνδρες να παρακαλούν για ένα σου φιλί!

Celebrities attend the Cannes Film Festival in Cannes, France. Pictured: Angelina Jolie Ref: SPL102171 200509 Picture by: Lionel Urman/ Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Τι πρέπει να γνωρίζεις!

Απόχρωση!
Το πιο σημαντικό είναι να βρεις τη σωστή απόχρωση για το κόκκινο κραγιόν που να ταιριάζει με την επιδερμίδα σου! Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και διαφορετικοί τόνοι στα κόκκινα κραγιόν. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να πας σε ένα κατάστημα και να τα δοκιμάσεις όλα μέχρι να βρεις την απόλυτη απόχρωση για εσένα!

Περίγραμμα!
Πρέπει να μάθεις να κάνεις περίγραμμα στα χείλη σου γιατί το κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει ποτέ να φοριέται χωρίς περίγραμμα. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να διαλέξεις ένα μολύβι σε σχεδόν ίδια απόχρωση με το κραγιόν.

kokkino-52Ρούχα!
Η αλήθεια είναι ότι φορώντας ένα κατάλληλο σύνολο το μαύρο κραγιόν στα χείλη σου απλά θα δείχνει εντυπωσιακό! Ταιριάζει ιδανικά με ένα μαύριο σύνολο -ή ένα little black dress- αλλά και με βραδινά φορέματα.

Λευκό χαμόγελο!
Δεν νοείται κόκκινο κραγιόν με κιτρινωπά δόντια και αυτό γιατί δεν θα δείχνει ωραίο το χαμόγελο σου, πράγμα το οποίο οφείλεις να αποφύγεις!

Ροζ
Όσο παράξενο και αν ακούγεται πρέπει να ξέρεις ότι το ροζ είναι εχθρός του κόκκινου κραγιόν. Για αυτό μια καλή συμβουλή είναι να επιλέξεις ρουζ ή σκιά για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου από οποιαδήποτε άλλη απόχρωση.

Μακιγιάζ
Τα έντονα κόκκινα χείλη συνδυάζονται μόνο με ένα απαλό μακιγιάζ! Οτιδήποτε άλλο θέλεις να κάνεις στο μακιγιάζ σου και να το “φορτώσεις” θα κάνει το τελικό αποτέλεσμα πιο δεύτερο…

 

Δείτε ακόμη:

Το απόλυτο έντονο βλέμμα και πως θα το πετύχεις βήμα – βήμα!

Το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα hot – Δείτε πως το φορούν οι celebrities

Καιρός να κάνεις μία αλλαγή! Οι νέες τάσεις στα κουρέματα γι’αυτό το καλοκαίρι!

loading...